Παράταση συμμετοχών για τον διαγωνισμό σύνθεσης

ΣΤΟ ΔΩΛ ΑΠΟ ΤΙΣ 12-16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2018 15:34

Η αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Μουσικής και Εικαστικών Τεχνών του Γκρατς της Αυστρίας (KUG), ανακοινώνουν την πρώτη συνδιοργάνωση του outHear New Music Week, που θα πραγματοποιηθεί από τις 12-16 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Πρόκειται για μια καινούργια πρωτοβουλία με παγκόσμια εμβέλεια καθώς απευθύνεται σε συνθέτες σύγχρονης μουσικής από όλο τον κόσμο.

Για πρώτη φορά οι υποψήφιοι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογηθούν από αξιόλογους καθηγητές μουσικής σύνθεσης από την Αυστρία και την Ελλάδα, ενώ τα έργα που θα ξεχωρίσουν, θα εκτελεστούν από το διεθνούς φήμης μουσικό σύνολο Klangforum που εδρεύει στη Βιέννη.

Οι συμμετέχοντες συνθέτες παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους κατά τη διάρκεια ενός διήμερου συμποσίου, ενώ θα πραγματοποιηθούν συγχρόνως συναντήσεις και ανοιχτά σεμινάρια με τους διακεκριμένους διδάσκοντες συνθέτες: Clemens Gadenstätter (KUG), Δημήτρη Παπαγεωργίου (ΑΠΘ), Ορέστη Τουφεξή (ΚUG).

Λόγω μεγάλης ανταπόκρισης, η προθεσμία στην ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής ανανεώθηκε για την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και το ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.outhearnewmusic.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1