Νότες παράδοσης στην Καρδίτσα

Ο Δήμος θα διανείμει δωρεάν μπλε σακούλες ανακύκλωσης

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2018 15:16

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζονται οι μουσικές εκδηλώσεις που διοργανώνει στις συνοικίες της πόλης ο Δήμος Καρδίτσας. Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018» δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες να απολαύσουν όμορφες μουσικές βραδιές σε όλες τις πλατείες της Καρδίτσας και να γνωρίσουν καλύτερα τα πολλά και ιδιαίτερα αξιόλογα μουσικά σχήματα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα 27 Αυγούστου, στις 9.00 μ.μ. στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Φανουρίου με … «Νότες Παράδοσης». Η Σωτηρία Καραβασίλη, ο Γιώργος Ζέρβας και οι εκλεκτοί οργανοπαίχτες- υπηρέτες της παραδοσιακής μας μουσικής για δεκαετίες που θα συμμετάσχουν στο σχήμα και το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινάδων που θα πλαισιώσει την εκδήλωση υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά παραδοσιακής μουσικής.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ο Δήμος, θέλοντας να στείλει και ένα μήνυμα υπέρ της ανακύκλωσης των υλικών, θα διανείμει δωρεάν μπλε σακούλες ανακύκλωσης.

Οι μουσικές εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018” ξεκίνησαν την Κυριακή 1η Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

PARKO EYXON
EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1