Barra Party με Νατάσσα Μποφίλιου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2018 15:00
 Η Μπάρα Συκουρίου με τον φωτογραφικό φακό του Νίκου Πράπα Η Μπάρα Συκουρίου με τον φωτογραφικό φακό του Νίκου Πράπα

Εντυπωσιακό αναμένεται και φέτος το Barra Party, στην Μπάρα Συκουρίου για 12η συνεχή χρονιά. Φέτος η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Γιώργος Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος θα κάνουν τα όμορφα όνειρα πραγματικότητα σε ένα μαγευτικό και ειδυλλιακό τοπίο σήμερα Πέμπτη 30 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, το «Όμορφο Όνειρό» τους.

Μία νέα παράσταση-πρόταση που κλείνει το μάτι στο «Μπελ Ρεβ», την παράσταση που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την πρωτοτυπία, την τόλμη και την μελωδικότητά της τον χειμώνα που μας πέρασε και τώρα, ο βασικός της πυρήνας παίρνει κάτι από το ελληνικό καλοκαίρι, προσαρμόζεται αναλόγως, αποκτά ένα πιο εξωστρεφές και φωτεινό πρόσωπο και φέρνει την αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, καθώς και τα τραγούδια των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, ακόμα μια φορά κοντά στους φίλους τους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά το όμορφο καλοκαιρινό όνειρο της πιο αγαπημένης δημιουργικής τριάδας του ελληνικού τραγουδιού, που κατάφερε ακόμη μια χρονιά με αποφασιστικότητα και έμπνευση, να ανατρέψει τα δεδομένα της ψυχαγωγίας και το ίδιο ακριβώς υπόσχεται και για αυτό το καλοκαίρι, σε μία παράσταση, με σαγηνευτική λάμψη, συναρπαστικό ήχο και ερμηνευτικό πάθος!

Αυτό το καλοκαίρι, τα όμορφα όνειρα βγαίνουν αληθινά…

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass