Εκδηλώσεις στις Νέες Καρυές

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΣΤΗ ΙΩΑΝΝΗ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2018 15:38

Ολοκληρώθηκαν οι θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στις Νέες Καρυές του Δήμου Κιλελέρ με την ευκαιρία της εορτής της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου που διοργανώθηκαν από την Τοπική Κοινότητα και τον τοπικό Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου.

Την παραμονή της εορτής έγινε εσπερινή λειτουργία στο γραφικό ξωκλήσι του Αγίου Ιωάννου χοροστατούντος του πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου π. Αχίλλιου Τσούτσουρα. Ακολούθησε μουσικοχορευτική εκδήλωση με παραδοσιακή θρακιώτικη μουσική από το συγκρότημα «Εβρίτικη ζυγιά» και εμφάνιση χορευτικών συγκροτημάτων στην πλατεία του χωριού.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.

Ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι καταγράφεται με σαφήνεια η πάγια θέση της Δημοτικής Αρχής και των κατά τόπων Αντιδημαρχιών να στέκονται αρωγοί στις εκδηλώσεις των τοπικών κοινοτήτων, να τιμούν τις θρησκευτικές εορτές βοηθώντας τόσο στην οργάνωση όσο και στην επιτυχία των πολιτιστικών και των θρησκευτικών εκδηλώσεων τους.

Παρευρέθηκαν ο βουλευτής Μάξ. Χαρακόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Λαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΣ Αχ. Βαρδακούλης, οι αντιδήμαρχοι Αν. Ρεντζιάς και Αχ. Χατζούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Καλέτσιος, Χ. Τσιχίτας, Ρ. Κομήτσας και Γ. Πασχούδης, οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Ζαππείου, Νέας Λεύκης, Νέων Καρυών και Νίκαιας Κ. Σωτηροπούλου – Γκαραγκούνη, Φ. Μαυρίκη, Γ. Γκαβάνας και Β. Πιλάτου, τα μέλη Σ. Μακρυγιάννη, Χ. Μουτούδης και Γ. Ψαρούλης, ο πολιτευτής της ΝΔ Γ. Αδαμούλης, ο πρόεδρος Γ. Στανκούδης και τα μέλη του ΜΕΣ, καθώς και πλήθος κόσμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass