Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ennio Morricone στο Β΄ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας

Προβολή συναυλίας του συνθέτη την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2018 15:34

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, θα προβάλει τη συναυλία του σπουδαίου Ιταλού δημιουργού με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Σόφιας «Ρωσία- Κρεμλίνο Live 2012», για τους θαυμαστές του και όσους αγαπούν την καλή μουσική.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και του Ιταλικού Ινστιτούτου Αθηνών, στο Β΄ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, έναν χώρο ιστορικό με πολιτιστική και συναισθηματική αξία, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 9 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη.

Το υλικό προβολής, άριστο τόσο σε οπτικό όσο και σε ακουστικό επίπεδο, δημιουργεί στους θεατές-ακροατές την ψευδαίσθηση ότι ο σπουδαίος συνθέτης είναι ανάμεσά τους.

Η καριέρα του μεγάλου Ιταλού συνθέτη, ενορχηστρωτή, μαέστρου περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ειδών μουσικής σύνθεσης, καθιστώντας τον έναν από τους πιο πολύπλευρους, παραγωγικούς και με επιρροή συνθέτες μουσικής για ταινίες όλων των εποχών. Η μουσική του Μορικόνε έχει χρησιμοποιηθεί σε περισσότερες από 60 βραβευμένες ταινίες.