Παράσταση μουσικού θεάτρου στην Αυλή του Μύλου

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ»

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2018 15:00

Την εξαιρετική παράσταση μουσικού θεάτρου «Ηomesickness Βlues» («Oι Έλληνες στο υπόγειο της Αμερικής») είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν χθες στο θέατρο «Αυλή του Μύλου».

Η παράσταση που είναι η τελευταία του κύκλου παραστάσεων του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ με τις παράλληλες εκδηλώσεις «Νύχτες Τέχνης στην Αυλή του Μύλου - 2018» θα ανέβει και σήμερα Τετάρτη στις 9 μ.μ. στον ίδιο χώρο

Χθες οι θεατές παρακολούθησαν μια μουσική παράσταση βασισμένη σε κείμενα της Μαρίας Σαραντοπούλου-Οικονομίδου, της πρώτης Ελληνίδας δημοσιογράφου που επισκέφθηκε τους καταυλισμούς των μεταναστών στην Αμερική το 1914. Με τη συμμετοχή των The Speakeasies Swing Band o Ακύλλας Καραζήσης οργάνωσε μια παράσταση όπου η μουσική και ο λόγος αλληλοσυμπληρώνονται σε ένα είδος απολαυστικού μουσικού θεάτρου. Επιλεγμένη από τον Κώστα Βόμβολο, η μουσική απηχεί τη συνύπαρξη δύο εντελώς διαφορετικών ειδών που αναπτύσσονται την ίδια εποχή: της πρώιμης τζαζ και του ελληνικού, παραδοσιακού τραγουδιού στην αστική του εκδοχή… Η παράσταση είναι συμπαραγωγή του «Θεσσαλικού Θεάτρου» και του «Φεστιβάλ Αθηνών 2017».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1