Ο Θανάσης κι ο Σωκράτης στη Λάρισα

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2018 15:33
Από την πρόσφατη συναυλία των δύο καλλιτεχνών στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου στον Αμπελώνα Από την πρόσφατη συναυλία των δύο καλλιτεχνών στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου στον Αμπελώνα

Η πιο επιτυχημένη μουσική σύμπραξη του καλοκαιριού συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο. Ο Θανάσης με τον Σωκράτη μετά από ένα καλοκαίρι με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα θα βρεθούν στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο προαύλιο του Μύλου του Παππά την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου.

Τραγούδια όπως «Ανδρομέδα», «Πεχλιβάνης», «Διόδια», «Τειρεσίας», «Κάτω από το μαξιλάρι», «Είχα τον κήπο της Εδέμ», «Αγρυπνία», «Ηλιόπετρα», «Αερικό», φυσικά «Στην Κοιλάδα των Τεμπών» και πολλά ακόμη θα ξεσηκώσουν όσους βρεθούν στον Μύλο του Παππά, όπως δηλαδή έχουν συνηθίσει να κάνουν κάθε φορά που εμφανίζονται είτε κατά μόνας είτε όταν συμπράττουν ο Θανάσης με τον Σωκράτη.

Μαζί τους: Ιουλία Καραπατάκη τραγούδι. Γιάννης Αντωνιάδης κλαρίνο. Αποστόλης Γιάγκος πλήκτρα. Δημήτρης Λάππας κιθάρες, τζουράς, μπουζούκι. Νίκος Μαγνήσαλης τύμπανα. Κώστας Παντέλης ηλεκτρική κιθάρα. Γιάννης Παπατριανταφύλλου μπάσο. Φώτης Σιώτας βιολί, βιόλα, τραγούδι. Κυριάκος Ταπάκης λαούτο, μπουζούκι.

Οι πόρτες ανοίγουν 7.30 μ.μ. Ώρα έναρξης 8.45 μ.μ.

Προπώληση 13 ευρώ. Ταμείο 15 ευρώ.

Προπώληση: Βιβλιοπωλείο Καλτσάς, Seven Spots, MyMarket, Snuff Tobacco Store, Κατάστημα Γερμανός (Μανδηλαρά και Βελή, πλατεία Νομαρχίας), Βιβλιοπωλείο Αμανάτης Πλαταμώνας. Viva.gr. Τηλεφωνικά στο 11876

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1