Κερδίζεις δώρα με το ποδήλατο!

ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥΣ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2018 15:35

ΤΡΙΚΑΛΑ

Ποδηλατώντας κερδίζεις δώρα. Με μια εγγραφή μέσω smart phone, ο/η κάθε τρικαλινός/η μετέχει σε ένα ευρωπαϊκό δίκτυο καταγραφής της απόστασης που διανύει με το ποδήλατο.

Πιο συγκεκριμένα, το ευρωπαϊκό Social Biking Challenge στον Δήμο Τρικκαίων, μέσω μιας απλούστατης εφαρμογής, η οποία προωθεί τη σωματική άσκηση μέσω της καθημερινής χρήσης ποδηλάτου. Η δράση Social Biking Challenge, υλοποιείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με αφορμή την Εβδομάδα Κινητικότητας 2018.

Η δράση, όπως γίνεται γνωστό από το Δήμο Τρικκαίων είναι απλή: με μια εγγραφή μέσω smart phone, ο/η κάθε τρικαλινός/η μετέχει σε ένα ευρωπαϊκό δίκτυο καταγραφής της απόστασης που διανύει με το ποδήλατο. Για τρεις εβδομάδες, οι τρικαλινοί ποδηλάτες αποτυπώνουν αυτό που ήδη συμβαίνει στην καθημερινότητα: ποδηλατούν συνεχώς.  

Μόνη υποχρέωση, η δωρεάν εγγραφή κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη στο https://socialbiking.jrc.ec.europa.eu/ και η ενεργοποίηση της εφαρμογής κάθε φορά που θα ξεκινά τις… ορθοπεταλιές.

Αφού ο ποδηλάτης δώσει τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, ηλικία και βάρος), από τις 16 Σεπτεμβρίου 2018 ενεργοποιείται το αυτόματο δίκτυο καταγραφής χιλιομέτρων στον προσωπικό του λογαριασμό στην εν λόγω ιστοσελίδα.

Όσο περισσότερα τα χιλιόμετρα, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες για να κερδίσει κάποιος δώρο. Μάλιστα υπάρχουν τρεις διαφορετικές φάσεις: ατομική, ζεύγους, ομαδική. Στην πρώτη, ο συμμετέχων προσθέτει για τον εαυτό του τα χιλιόμετρα. Στη δεύτερη, συνεργάζεται με έναν/μια ακόμη και τριπλασιάζει τα χιλιόμετρα, εάν με τον/την συνεργάτη ποδηλατούν στην ίδια διαδρομή. Στην τρίτη, η συνεργασία αυτή αφορά σε 4 άτομα. Και, βεβαίως, η αποχώρηση από τη δράση μπορεί να γίνει χωρίς κανένα κόστος, οποιαδήποτε στιγμή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1