Συνεργασία για τον Πολιτισμό

ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΜΠΩΝ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2018 15:51

Επίσκεψη στον δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο πραγματοποίησε το νέο Δ.Σ. του Εξωραϊστικού -Αθλητικού Συλλόγου Συκουρίου (πρώην φίλοι του συλλόγου BARRA PARTY).

Ο κ. Κολλάτος ενημερώθηκε από τα μέλη του Συλλόγου για θέματα πολιτιστικού χαρακτήρα αλλά και ζητήματα που αφορούν κυρίως στη Δημοτική Κοινότητα Συκουρίου, όπως επίσης συζητήθηκαν και οι δράσεις του Συλλόγου για το νέος έτος και την καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου και Συλλόγου.

Ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κολλάτος καλωσόρισε το νέο Δ.Σ. στο γραφείο του και ευχήθηκε καλές επιτυχίες στον Σύλλογο, τους συνεχάρη για την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιούν, και όπως διαβεβαίωσε και ο ίδιος στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και με τη συνεργασία του ΔΟΠΑΠΕΠ θα είμαστε δίπλα να στηρίζουμε τέτοιου είδους προσπάθειες που διοργανώνει ο δραστήριος Εξωραϊστικός Σύλλογος Συκουρίου.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Χαδουλός και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Κώστας Πράππας, Γεώργιος Αδαμόπουλος, Πέτρος Βάββας και Θανάσης Κατσάνης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea
FRACASSO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1