Το ΣΜουΘ ανοίγει την αγκαλιά του στην σκηνή Μπαλέτου

«HUG» ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 9 μ.μ.

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2018 16:00

Αύριο Σάββατο 29 και μεθαύριο Κυριακή 30 Δεκέμβρη στις 9 μ.μ., το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου παρουσιάζει το καινούργιο χοροθέατρο με τίτλο «Hug» στη Σκηνή Μπαλέτου του Μύλου του Παππά, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Το Ηug έρχεται ως συνέχεια του «ΕΔΩ», της παραγωγής που παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2017. Περίπου η ίδια ομάδα επεξεργάστηκε δημιουργικά σκέψεις και ιδέες, μοιράστηκε ανησυχίες και ιστορίες, αυτοσχεδίασε και δούλεψε πειραματικά, συνθέτοντας ένα νέο έργο, δομημένο με βάση τις τέσσερις εποχές, με τη διαφορετική θερμοκρασία, το διαφορετικό άρωμα της ανθρώπινης επαφής. Ο λόγος αφηγείται ιστορίες που τις γνωρίζουμε όλοι καλά, τίποτα καινούργιο. Η κίνηση έρχεται να πει όσα οι ιστορίες δεν λένε, να δώσει τις εντάσεις και τα συναισθήματα. Κι η μουσική απογειώνει τις διαφορετικές εκφάνσεις και αποχρώσεις της συνύπαρξης με αφορμή την πιο τρυφερή ανθρώπινη έκφραση, την Αγκαλιά.

Χορογραφία-σκηνοθεσία: Δέσποινα Μπουνίτση. Κείμενα: Δέσποινα Μπουνίτση, Θανάσης Σαλιαμπούχος. Συνδημιουργοί-ερμηνευτές: Δήμητρα Ζαχαρούλη, Μαρία Καπρίνη, Μαρίτα Κάτσικα, Θανάσης Σαλιαμπούχος. Διδασκαλία: Δέσποινα Μπουνίτση, Αθηνά Μανώλη. Μουσική: Φίλιππος Ζούκας. Παίζει κόρνο η Ελένη Κυπριώτη. Φωτισμός: Γιάννης Χατζηαντωνίου. Τεχνική υποστήριξη: Κυριάκος Μωυσής. Εικόνες: Γιάννης Χατζηαντωνίου.

Συμμετέχει η ομάδα του εργαστηρίου χορού και αυτοσχεδιασμού του ΣΜουΘ: Ιωάννα Δάμο, Κωνσταντίνα Μπετχαβά, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Μαριάννα Παπαδημητρίου, Μαρία Ριζούλη, Νάντια Σάββα, Βασιλική Τσακνάκη, Μαρία Τσιρίκογλου.

Προπώληση εισιτηρίων: Βενιζέλου 133, 1oς όροφος και στο Kaveh Kanes, Ασκληπιού 38. Τηλ. επικοινωνίας: 6943-956171.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea
FRACASSO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1