Στα γιορτινά η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2018 16:06

Κατά τη διάρκεια των εορτών η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα θα παραμείνει κλειστή μόνο ανήμερα Πρωτοχρονιάς 1η Ιανουαρίου 2019 (ωράριο λειτουργίας Τρίτη έως Κυριακή: 10:00-14:00 και 18:00-21:00) και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να περιηγηθούν στη Μόνιμη Συλλογή Γ.Ι. Κατσίγρα και στις τρέχουσες περιοδικές εκθέσεις του Μουσείου.

Πιο συγκεκριμένα, συνεχίζονται οι εκθέσεις: στους Μεγάλους Εκθεσιακούς – αίθουσα Ε. Κατσίγρα, η ατομική έκθεση του Ανδρέα Γιαννούτσου με τίτλο «επίμονες χartινες κυρίες» στην οποία παρουσιάζονται διακόσια περίπου επιτοίχια ιδιώματα ζωγραφικής, σχέδια και μικρά ξύλινα αντικείμενα, δημιουργίες των τελευταίων περίπου 15 ετών του καλλιτέχνη. Στο αίθριο του 1ου ορόφου συνεχίζεται η έκθεση «Συναγωνιστής: Έλληνες Εβραίοι στην Εθνική Αντίσταση» σε συνεργασία με το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος και την Ισραηλιτική κοινότητα Λάρισας όπου παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό, φωτογραφίες, έγγραφα, επιστολές, προκηρύξεις, αντιστασιακές εφημερίδες, αυθεντικά αντικείμενα, οπλισμός και άλλο σχετικό υλικό. Στο αίθριο του ισογείου συνεχίζεται η ομαδική έκθεση με τίτλο «Μουσικό Κουτί» σε συνεργασία με το Σωματείο Εικαστικών Λάρισας «8» και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Μικρόκοσμοι, συλλογές από θύμησες και συναισθήματα ξεχασμένα, παίρνουν μορφή και ζωντανεύουν στην εικαστική έκθεση «Μουσικό Κουτί». H έκθεση αποτελείται από 17 κατασκευές – γλυπτικά έργα. Ενώ στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου συνεχίζεται η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Λάρισα – Καππαδοκία: Οδοιπορικό σε μια απ’ τις χαμένες πατρίδες του Ελληνισμού…». Πρόκειται για έκθεση, η οποία παρουσιάζει το φωτογραφικό οδοιπορικό του Ανδριανού Λέκκα και της Ρούλας Σιλιντζή στην Καππαδοκία.

Στο πωλητήριο του Μουσείου μπορείτε να βρείτε Χριστουγεννιάτικα δώρα για όλους.

Ωράριο λειτουργίας Τρίτη έως Κυριακή: 10:00-14:00 και 18:00-21:00. Πληροφορίες: Τηλ.: 2410616266.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass