Κέρδισαν τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ Καρπενησίου

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2015 18:22

Τις εντυπώσεις κέρδισε η Μικτή Χορωδία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Λάρισας συμμετέχοντας σε ένα από τα σημαντικότερα διεθνή φεστιβάλ χορωδιών της χώρας στο Καρπενήσι Ευρυτανίας το διήμερο 4-5 Ιουλίου 2015.

Στο 19ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρπενησίου “Antonio Vivaldi”, ενός σημαντικού θεσμού υψηλού επιπέδου στον χώρο της χορωδιακής μουσικής που έχει αναπτυχθεί στον ελλαδικό χώρο, συμμετείχαν συνολικά 15 χορωδίες, δέκα από την Ελλάδα και πέντε από το εξωτερικό (Ρουμανία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Σερβία και Γαλλία). Το φεστιβάλ ξεκίνησε με μία εντυπωσιακή παρέλαση όλων των φωνητικών συνόλων στους δρόμους του κέντρου της γραφικής πόλης και κατέληξε στην κεντρική πλατεία, όπου οι χορωδίες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να παρουσιάσουν ένα μικρό πρόγραμμα. Η συμμετοχή της Χορωδίας της Λάρισας συνεχίστηκε στο κατάμεστο θέατρο του Συνεδριακού Κέντρου Καρπενησίου όπου παρουσίασε ένα δροσερό πρόγραμμα με γνωστά τραγούδια αποσπώντας πολύ κολακευτικά σχόλια για την απόδοσή της. Στο πιάνο συνόδευσε η καθηγήτρια μουσικής κ. Έφη Φαρμάκη. Τη χορωδία διεύθυνε ο μαέστρος ΚωνσταντίνοςΜάτης.

Τα μέλη της χορωδίας κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής τους στο φεστιβάλ λόγω του δημοψηφίσματος της Κυριακής είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη, το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της περιοχής και να επισκεφτούν το γνωστό μοναστήρι της Παναγίας Προυσσώτισσας και να προσκυνήσουν την ιερή εικόνα. Τη χορωδία συνόδευσε η διευθύντρια του Β’ ΚΑΠΗ Λάρισας κ. Βασιλική Γιαννίκη - κοινωνική λειτουργός και ο κ. Δημήτριος Ζαχαρός - σύμβουλος τοπικού διαμερίσματος Δήμου Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass