Ξενάγηση στα «Αποκτήματα 2»

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2019 16:12

Ο Συλλόγος «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα» διοργανώνει για τα μέλη του και όχι μόνο ανοιχτή ξενάγηση στην ο

μαδική έκθεση «Αποκτήματα 2», που φιλοξενείται στο αίθριο του 1ου ορόφου της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα, την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 7 μ.μ.

Στην έκθεση συμμετέχουν είκοσι πέντε καλλιτέχνες και περιλαμβάνει παλαιότερα και νεότερα αποκτήματα της Συλλογής της Δημοτικής Πινακοθήκης, που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1970 έως το 2005 και μας δίνουν με αυτό τον τρόπο μία πληθώρα εικαστικών τάσεων και αποδόσεων. Πρόκειται για έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, μικτές τεχνικές, σχέδια, χαρακτικά, παστέλ και υδατογραφίες. Έργα διαφορετικών εικαστικών αναφορών και ρευμάτων αλλά όλα κάτω από ένα πρίσμα, το πρίσμα του συλλέγειν, συνομιλούν μεταξύ τους αλλά και το κάθε ένα καταδεικνύει χαρακτηριστικά την πορεία του δημιουργού του. Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από την Μάγδα Κουμπαρέλου, ιστορικό Τέχνης και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα».

Είσοδος ελεύθερη.

Καλλιτέχνες

Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, Αγήνωρ Αστεριάδης, Μάγδα Βαμβατήρα, Κώστας Γραμματόπουλος, Βαγγέλης Δημητρέας, Γεώργιος Καλακαλλάς, Ελένη Καλαμπαλίκη, Κατράκη Βάσω, Δημήτρης Κατσικογιάννης, Βάσω Κυριάκη, Γιώργος Λαζόγκας, Κώστας Μαλάμος, Λάζαρος Μαράβας, Κούλα Μαραγκοπούλου, Στάνισλαβ Μαριάνοβιτς, Φρόσω Μιχαλέα, Παύλος Μοσχίδης, Λάμπρος Ορφανός, Μίλτος Παπαστεργίου, Αριστείδης Πατσόγλου, Πωλ Σουλικιάς, Παναγιώτης Τέτσης, Θανάσης Τότσικας, Θανάσης Φαλιάγκας, Κλεάνθης Χατζηνίκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass