Μάγεψε η εαρινή συνάντηση χορωδιών

Η Μικτή Λάρισας συνέπραξε με την περίφημη Πολυφωνική του Βόλου-Ο δήμαρχος τίμησε τον Λαρισαίο μαέστρο Γιάννη Καρκάλα

Δημοσίευση: 15 Απρ 2019 16:02

Μία σπουδαία καλλιτεχνική σύμπραξη απόλαυσαν οι Λαρισαίοι που το βράδυ του Σαββάτου κατέκλυσαν το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Εκεί σε μια εαρινή συνάντηση χορωδιών η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας υποδέχτηκε την περίφημη Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Βόλου με διευθυντή τον Λαρισαίο διακεκριμένο μαέστρο Γιάννη Καρκάλα. Στο πρώτο μέρος της συναυλίας η Μικτή χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας με διευθυντή τον Δημήτρη Καρβούνη και την Ιωάννα Σιοπούδη στο πιάνο, παρουσίασε έργα των Mozart, Dvorak, Schuman, Piazzolla, Θεοδωράκη και άλλων. Ακολούθησε στο δεύτερο μέρος, η Πολυφωνική χορωδία του Δήμου Βόλου με διευθυντή τον Γιάννη Καρκάλα και την Κερασία Σιάρα στο πιάνο με έργα των Palestrina, Zappala, Πρίγγου, Χατζιδάκι, Λοΐζου, Αλ. Καρκάλα, Κουγιουμτζή. Η συναυλία έκλεισε με κοινή εμφάνιση των δυο χορωδιών, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Καρκάλα.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης επέδωσε τιμητική πλακέτα στον μαέστρο Γιάννη Καρκάλα για την πολύχρονη προσφορά του στον πολιτισμό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πάνος Σάπκας, ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Καλομπάτσιος, ο πρόεδρος του ΔΩΛ Νίκος Καλτσάς, εκπρόσωπος της Μητρόπολης και πάρα πολύς κόσμος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MENOYME SPITI

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1