Ξεκινά το Σάββατο το Φεστιβάλ Outer Walls

ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ - ΕΠΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2019 16:08

Το Outer Walls, μετά από 3 χρόνια επιτυχημένων eventw, ξεκινάει την καινούρια σεζόν με ένα διήμερο φεστιβάλ, στον χώρο του Μύλου του Παππά στη Λάρισα σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λάρισας.

Το Outer Walls festival θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου ανοίγοντας τις πόρτες του από το πρωί, ενώ θα περιμένει τους επισκέπτες του ως το βράδυ για ένα απολαυστικό διήμερο γεμάτο ποικίλες δράσεις που θα απασχολήσουν δημιουργικά τους επισκέπτες, ενώ η ομάδα υπόσχεται περισσότερες εξελίξεις στο μέλλον.

Η ομάδα του Outer Walls έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργήσει μια σειρά από mobile open-air events σε διαφορά σημεία της πόλης με ιδιαίτερη σημασία, πλαισιωμένα από ποικίλες δραστηριότητες, συνεργασίες και καλλιτέχνες παρουσιάζοντας στο κοινό της Λάρισας εμπειρίες μουσικές και όχι μόνο.

Για όλα αυτά, υπεύθυνη είναι η It’s Raw, το ντουέτο των Scot Dech και Unickue, djs που δραστηριοποιούνται μεταξύ της electronica, synth και new wave, indie dance και mutant disco, drone house και slinky techno, ενώ στο ενεργητικό τους έχουν διάφορες συνεργασίες με διεθνείς παραγωγούς-djs.

Με το Outer Walls Festival - Music, Creativity και Culture έρχονται να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό και ολοκληρωμένο, πιστοί πάντα στην αισθητική που τους διακρίνει.

Από τις θεματικές που θα ξεδιπλωθούν στο φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να λείψει ο τομέας της γαστρονομίας, με τη μορφή street food, ένας χώρος ολοένα εξελισσόμενος αλλά και με πολύ σημαντικούς εκπροσώπους από την πόλη της Λάρισας.

Εξίσου σημαντική θέση στο φεστιβάλ κατέχουν οι πολιτιστικές δράσεις και θεματικές που θα το πλαισιώνουν. Στόχος του είναι η εξοικείωση παιδιών και εφήβων με τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία, η ενδυνάμωση της δημιουργικότητας και της φαντασίας με τη συμμετοχή τους σε προγράμματα και παιχνίδια, η δυνατότητα να έρχονται σε επαφή με την πολιτισμική ποικιλομορφία στην τέχνη. Πέρα όμως από τις δράσεις για παιδιά και εφήβους διάφοροι καλλιτέχνες θα δημιουργήσουν από το μηδέν και ενώ το φεστιβάλ θα είναι σε εξέλιξη, ενώ πολλοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και σε εργαστήρια διαφόρων ειδών yoga όπως Vinyasa , Hatha και Ashtanga σε συνδυασμό με τη δυναμική της ambient μουσικής δημιουργώντας έτσι μία αλληλένδετη ατμόσφαιρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass