Ανοίγει τις πύλες του σήμερα το Outer Walls Festival 2019

ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση: 20 Απρ 2019 15:18

Ξεκινάει σήμερα το Outer Walls Festival 2019, Music, Creativity & Culture, που στοχεύει να προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα να απολαύσει δρώμενα που σχετίζονται με τις νέες παγκόσμιες εξελίξεις και τάσεις στις τέχνες, στη δημιουργικότητα και στις σύγχρονες μεθόδους εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Η αυλή του Μύλου θα κατακλυστεί με δράσεις διαφορετικών θεματικών καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο ημερών, συμπεριλαμβάνοντας installations δημόσιου χώρου χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά υπό την επιμέλεια της Miltiadou Architect και εικαστικές τέχνες από τους Ashos, Δήμητρα Οικονόμου, Έλενα Κρίκκη και Σπύρο Μπακάλη με θέμα το Outer Walls Festival, οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν διαφορετικές τεχνικές πρεσβεύοντας το προσωπικό τους στυλ.

Στο Talks, που θα γίνει αύριο Κυριακή και αφορά ιδέες και ενημερώσεις ελεύθερα για το κοινό, θα μιλήσει ο Αχιλλέας Παπαχατζής και ο Κωνσταντίνος Σπανός γύρω από υψηλής ποιότητας ποικιλίες του καφέ με ανοιχτό cupping-tasting, o Γιάννης Κατσαβουρίδης από τη Θεσσαλονίκη για θέματα που αφορούν στον σχεδιασμό ήχου στις διαφημίσεις, στην κινηματογράφηση και στα cartoon animation και ο Πέτρος Κακούρος θα ενημερώσει για το γραμμικό ψηφιακό design και πώς συνδέεται με τη σύγχρονη αισθητική.

Σήμερα Σάββατο, στην αυλή του Μύλου, το Motel Street Boutique θα επιμεληθεί έναν skate διαγωνισμό με τη συμμετοχή παιδιών, πιστοί στην κουλτούρα του δρόμου.

Αύριο Κυριακή στο πηγάδι του Μύλου θα πραγματοποιηθεί Yoga Session, όπου τις πρώτες ώρες θα μπορεί το κοινό να συμμετέχει ελεύθερα. H Γεωργία Αβδανά και η Δήμητρα Κίσσα θα διδάξουν Ashtanga και η Εύη Αλατά, η Melody Zoe και η Μαίρη Αβραμίδου Backbends, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει παρουσίαση διάφορων ειδών γιόγκα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass