«Ένας γάτος... Μα τι γάτος!»

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 21 Απρ 2019 15:54

Αύριο, Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου και ώρα 5:30 μ.μ. στο παιδικό τμήμα της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας», η παιδαγωγός-συγγραφέας και εικονογράφος Μαρία Γεωργίου θα παρουσιάσει το βιβλίο της με τίτλο: «Ένας γάτος... Μα τι γάτος!».

Τι γίνεται όταν ένα αδέσποτο γατάκι βρεθεί στο δρόμο ενός μοναχικού παππού; Τι είδους σχέση είναι αυτή που αναπτύσσεται μεταξύ τους; Ο παππούς Σωκράτης και ο γάτος Μάρκος, οι ήρωες της ιστορίας μας συναντιούνται τυχαία, αλλά είναι μια συνάντηση που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. Μια υπέροχη ιστορία που με απλότητα και χιούμορ περνά τα πιο βαθιά μηνύματα για τη σχέση του ανθρώπου με τα ζώα.

Με την καθοδήγηση της συγγραφέα και μέσα από την αφήγηση, βιωματικές δραστηριότητες, γατομασκαρέματα και πολλή φαντασία, οι μικροί μας φίλοι θα συναντήσουν το γάτο Μάρκο και θα μάθουν την ιστορία του.

Η δράση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω. Δεν έχει κόστος συμμετοχής και δεν απαιτείται προεγγραφή. Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 9 και στο τηλέφωνο 2410531973.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 9-7
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1