Παρουσιάστηκε η «Ανάπεμψις πραεία»

ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΙΑΣ ΠΟΙΗΤΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΑΣ Α. ΑΓΓΕΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευση: 21 Απρ 2019 15:55

Πιστή στο ραντεβού της με το αναγνωστικό της κοινό η Λαρισαία ποιήτρια Ιωάννα Α. Αγγελή παρουσίασε τη νέα της συλλογή «Ανάπεμψις πραεία» στο πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Αθηναίων με την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων) και με τη συνεργασία του 45ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου «Αγγελάκη»: «Από την πρώτη στιγμή της έκδοσής της η «Ανάπεμψις πραεία» γίνεται ανάρπαστη. Ενδεικτικό της προσμονής του κοινού είναι το γεγονός ότι η πρώτη έκδοση οδεύει ήδη προς εξάντληση κι ο εκδοτικός οίκος ”Αγγελάκη” ετοιμάζει τη δεύτερη.

Σε έναν χώρο νοσταλγικό, βγαλμένο από άλλη εποχή, ο κόσμος κατέκλυσε την αίθουσα «οδοιπορικό στην παλαιά Αθήνα», δημιουργώντας μία κατανυκτική ατμόσφαιρα. Καλλιτέχνες κι επιστήμονες από διάφορους χώρους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Οι ηθοποιοί γοήτευσαν με τις απαγγελίες τους, οι μουσικοί μελοποίησαν ποιήματα της νέας συλλογής και οι ομιλητές συγκίνησαν με τις ομιλίες τους.

Προλογική κριτική: Μαρία Ν. Σκόμπα, διδάκτωρ Κοινωνικής Πολιτικής, εκπαιδευτικός. Λογοτεχνική ανάλυση: Τζούλια Πουλημενάκου, ποιήτρια, αντιπρόεδρος του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων. Εικαστική προσέγγιση: Δημήτριος Α. Σκλείδης, Διδάκτωρ Οφθαλμολογίας, ζωγράφος. Βιωματική αποτύπωση: Φωτεινή Λουμίτη, εκπαιδευτικός. Θεατρική απόδοση: Λάουρα Ασημακοπούλου, ηθοποιός, θεατρολόγος, εκπαιδευτικός θεάτρου. Νίκος Παναγιωτούνης: ηθοποιός, σκηνοθέτης. Μουσικοποιητική προσέγγιση: Δάφνη Πανουργιά, εκπαιδευτικός, μουσικός. Ελένη Καραβούζη: Εκπαιδευτικός, μουσικός» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 9-7
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1