Τιμητική διάκριση για το Γυμνάσιο-Λύκειο Πλατυκάμπου

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΚΑΝ’ ΤΟ Ν’ ΑΚΟΥΣΤΕΙ 2019»

Δημοσίευση: 27 Απρ 2019 16:06

Με μία σπουδαία διάκριση επέστρεψε το Γυμνάσιο - Λύκειο Πλατυκάμπου από το 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου και του διαγωνισμού ραδιοφωνικού μηνύματος «Καν’ το ν’ ακουστεί 2019» που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στον Βόλο και συμμετείχαν γυμνάσια και λύκεια της Ελλάδας και της Κύπρου.

Το Γυμνάσιο-Λύκειο Πλατυκάμπου κατέκτησε την τιμητική διάκριση στην κατηγορία της ερμηνείας για το τραγούδι «try», με τους μαθητές να έχουν φροντίσει για όλα όσα άπτονται της διαδικασίας παραγωγής ενός τραγουδιού. Το θέμα του τραγουδιού ήταν «Η φωνή μας, ασπίδα στα λόγια του μίσους», με την κριτική επιτροπή να αποτελείται από μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως οι τραγουδιστές Μανώλης Φάμελλος και Νίκος Ζιώγαλας, αλλά και ανθρώπους του ραδιοφώνου και της εκπαιδευτικής κοινότητας. Στον Μαθητικό Διαγωνισμό «Κάν’ το ν’ ακουστεί 2019» δηλώθηκαν 220 συμμετοχές, περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά, με 120 ραδιοφωνικά μηνύματα και 100 τραγούδια.

Τους στίχους του τραγουδιού που κατέκτησε την τιμητική διάκριση έγραψε η Κατερίνα Παρασκευά (μαθήτρια Λυκείου), τη σύνθεση έκανε στο πιάνο η Αλεξάνδρα Γκασδρόγκα (μαθήτρια Λυκείου), ο Θανάσης Μπαλαμπάνος (μαθητής Γυμνασίου) παίζει βιολί και τραγουδούν οι Δανάη Παναγιώτου (μαθήτρια Λυκείου), Μαρία Πιτσιάβα (μαθήτρια Γυμνασίου), Ζωή Μπουγανοσοπούλου (μαθήτρια γυμνασίου) και Γεωργία Λάμαρη (μαθήτρια Γυμνασίου).

Η καθηγήτρια Μουσικής στο Γυμνάσιο και Λύκειο Πλατυκάμπου Έλσα Παρασίδου συντόνιζε και καθοδηγούσε στην προσπάθεια των μαθητών να εκφραστούν μουσικά, με τη βοήθεια της καθηγήτριας Αποστολίας Χατζηνικολούλη να είναι καθοριστική στην οργάνωση και στην περαίωση των διαδικαστικών θεμάτων. Εξάλλου, όπως επισημαίνεται από το Γυμνάσιο και Λύκειο Πλατυκάμπου πολύτιμη ήταν η βοήθεια του ΙΙΕΚ Ακμή και του καθηγητή Κωνσταντίνου Παλιοτζήκα στην ηχογράφηση του τραγουδιού «try».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MENOYME SPITI

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1