Εντυπωσίασαν οι μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Λάρισας

ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δημοσίευση: 27 Απρ 2019 16:10

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία μαθητών του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Λάρισας στην 11η Πανελλήνια Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας, η οποία πραγματοποιήθηκε από 28 Μαρτίου έως 14 Απριλίου στην Καρδίτσα και διοργανώθηκε στο πλαίσιο του 37ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Καρδίτσας υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Συμμετείχαν Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια από την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

Την 11η Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών παρουσίασε για ακόμη μια φορά ο κορυφαίος Αλέξης Κωστάλας που και με τις εξαιρετικές οπτικές του παρεμβάσεις, εκτός από τον λόγο, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των ακροατών.

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Λάρισας συμμετείχε με τη «Συννεφούλα, Είσαι ένα περιστέρι, Μη μιλάς άλλο για αγάπη, τον Καραγκιόζη» με υπεύθυνη χορωδίας τη μουσικό του σχολείου κ. Μαραμή Αικατερίνη. Η διευθύντρια του Σχολείου συγχαίρει τους μαθητές, την κ. Μαραμή, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τον διοργανωτή των εκδηλώσεων καθηγητή και μαέστρο κ. Ευθυμιάδη Νικόλαο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass