Ιατρικό Συνέδριο για τα Αγγειακά Νοσήματα

Θα ακουστεί μελοποιημένος ο όρκος του Ιπποκράτη «ΟΜΝΥΜΙ»

Δημοσίευση: 30 Απρ 2019 15:11

Στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Larissa Imperial», θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 11 Μαΐου 2019, το διεθνούς εμβέλειας Ιατρικό Συνέδριο, με θέμα την Εκπαίδευση και τη διαρκή Ενημέρωση στα Αγγειακά Νοσήματα και τίτλο «Leading Innovative Vascular Education – LIVE 2019». Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Αγγειακών Παθήσεων (ΙΑΠ), σε συνεργασία με την Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλίας, την Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής και το Stony Brook Medical Center των Η.Π.Α.


Το ετήσιο διεθνές ιατρικό συνέδριο LIVE 2019 – που λαμβάνει χώρα με ιδιαίτερη επιτυχία από το 2010 - έχει ξεπεράσει τα όρια του ελλαδικού χώρου και θεωρείται μία πρότυπη επιστημονική συνάντηση, με την ενεργή συμμετοχή και υποστήριξη έγκριτων επιστημονικών εταιρειών διεθνούς εμβέλειας.
Στόχος του συνεδρίου, είναι να αναδείξει τη διεθνή εμπειρία και πρακτική στο τομέα της Αγγειοχειρουργικής αλλά και εν γένει των αγγειακών παθήσεων, φέρνοντας τους συνέδρους σε επαφή με ό,τι νεότερο στη διάγνωση και θεραπεία αυτών. Όπως κάθε χρόνο, αναμένεται ιδιαίτερα έντονο το ενδιαφέρον των Ελλήνων αλλά και ξένων ιατρών που θα παρακολουθήσουν τις εργασίες του. Ειδικότερα, έχουν προσκληθεί 90 διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ τις εργασίες του αναμένουν να παρακολουθήσουν πάνω από 250 σύνεδροι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η Τελετής Έναρξης του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου και ώρα 8 μ.μ.
Παράλληλα, φέτος το Συνέδριο πρωτοτυπεί, καθώς στο πλαίσιό του θα λάβει χώρα ειδική εκδήλωση, ανοιχτή για το κοινό, αφιερωμένη στον όρκο του Ιπποκράτη συνδέοντας την ιατρική με την τέχνη και τον πολιτισμό. Συγκεκριμένα την Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 και ώρα 7.30 μ.μ. το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, με πρωτοβουλία της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλίας και του Ινστιτούτου Αγγειακών Παθήσεων, τη σημαντική συμβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, τη συνεργασία του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας και του Συλλόγου «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα», ανοίγει τις πόρτες του σε όλο το κοινό για να συμμετέχει σε ένα μουσικό ταξίδι υπό τους ήχους της Συμφωνικής Ορχήστρας της Λάρισας και να απολαύσει το έργο “ΟΜΝΥΜΙ” μια μελοποιημένη προσέγγιση του Ιπποκράτειου Όρκου, γραμμένο σε μορφή Καντάτας εξερευνώντας τις μουσικές προοπτικές που ενυπάρχουν στο πρωτότυπο κείμενο.
Μετά τις 19.25 δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα του Ωδείου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του συνεδρίου: LIVE 2019: www.live2019.gr ή να απευθύνονται στο Οργανωτικό Συντονιστικό Γραφείο: ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΕ/CONFERRE SA, E-mail: info@conferre.gr, Website: www.conferre.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass