Παρουσιάζεται αύριο το «Idiosyncrasy»

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΧ. ΑΡΧΟΝΤΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ

Δημοσίευση: 02 Μαϊ 2019 15:17

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη

Παρουσιάζεται στο Μεταξοχώρι, αύριο Πέμπτη 2 Μαΐου, στις 8 μ.μ., το νέο μυθιστόρημα του Αχιλλέα Ε. Αρχοντή «Idiosyncrasy». Το βιβλίο είναι των Εκδόσεων Anima. Η παρουσίασή του, με την επιμέλεια του βιβλιοπωλείου «Άρτιον» και την υποστήριξη του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας», θα γίνει στο δημοτικό αναψυκτήριο στην πλατεία του Μεταξοχωρίου.


Ο Αχιλλέας Ε. Αρχοντής γεννήθηκε το 1964 στην Αγιά, όπου ζει και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, έχει γράψει νουβέλες, διηγήματα και θεατρικά έργα. Έργα του είναι: «Σκόνη στον καθρέφτη» (Διηγήματα), «Οι Ήρωες του Τίποτα στη Γη του Πουθενά» (Θέατρο), «Η Ζωή είναι ωραία» (Θέατρο), «Κλειστές πόρτες» (Θέατρο), «Marty Hoaxie, Είναι Γεγονός!» (Νουβέλα). Επίσης, το «Film Noir» σε έντυπη έκδοση από τις Εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟΙΣ. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών.
Στην παρουσίαση, για τον συγγραφέα θα μιλήσει η εκπαιδευτικός Αγλαΐα Σκανδάλου και για το βιβλίο η φιλόλογος Έφη Κουφού. Αποσπάσματα θα διαβαστούν από το μέλος της Θεατρικής Ομάδας Αγιάς Μαρία Γκλέτου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1