Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέες παραστάσεις για το «Ασυνόδευτο»

ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ «STAGE»

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2019 16:18

Νέες παραστάσεις θα ανεβάσει το «Θέατρο των Οδοιπόρων» με το έργο του Ανδρέα Φλουράκη και τους ηθοποιούς Γιώργο Παπαδόπουλο και Έλενα Αστερινού. Σε ανακοίνωση του Θεάτρου των Οδοιπόρων αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Το Θέατρο των Οδοιπόρων εγκαινίασε την εφηβική σκηνή του, με το άκρως επίκαιρο έργο του Ανδρέα Φλουράκη «Το Ασυνόδευτο» σε σκηνοθεσία Άκυ Μητσούλη στις αρχές Μαρτίου.

Μετά την ένθερμη υποδοχή του έργου από το ενήλικο θεατρόφιλο κοινό της Λάρισας, στις δύο βραδινές παραστάσεις που πραγματοποιήσαμε στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο και ενώ ολοκληρώθηκε ο κύκλος των οργανωμένων παραστάσεων για τα σχολεία, για τους μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού, θα ξαναβρεθούμε από κοντά συνοδοιπόροι με το ‘’Ασυνόδευτο’’ στο Stage (Ήρας και Φιλίππου 8), για έξι παραστάσεις μετά την περίοδο του Πάσχα κατά τη διάρκεια του Μαΐου.
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Στην ιστορία του Ασυνόδευτου, δύο αδέλφια, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, αποφασίζουν να φιλοξενήσουν στο σπίτι τους, κρυφά από τους γονείς τους ένα ασυνόδευτο μικρό αγόρι από τη Συρία. Αρχίζει έτσι ένα μεγάλο οδοιπορικό, μια καθημερινή περιπέτεια γεμάτη απρόοπτα, συγκρούσεις και πολλές απρόβλεπτες γλυκόπικρες καταστάσεις. Μέσα από αυτά αναδεικνύεται η δοκιμαζόμενη ελληνική οικογένεια, στην εποχή της οικονομικής κρίσης με φόντο το κρίσιμο ζήτημα του προσφυγικού/μεταναστευτικού. Κάντε έγκαιρα την κράτηση λόγω των περιορισμένων παραστάσεων και λόγω χώρου στο 6974.186.545» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του «Θεάτρου των Οδοιπόρων».
Οι παραστάσεις θα δοθούν: Δευτέρα 6, Πέμπτη 9, Κυριακή 12, Δευτέρα 13 και Δευτέρα 20 στις 8 μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ.