Η Λάρισα πρωταγωνίστρια σε ντοκιμαντέρ…

ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 9 μ.μ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2019 16:04

Η Λάρισα πρωταγωνιστεί στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ που θα προβάλλεται στο Κανάλι της Βουλής. Η σειρά ονομάζεται "Πολιτισμικές Αλληλεπιδράσεις" και θα περιλαμβάνει ντοκιμαντέρ και συζητήσεις που καθρεφτίζουν τη δυναμική του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού για όλους.

Το πρώτο επεισόδιο δε, αφιερώνεται στη Λάρισα ως παράδειγμα πόλης όπου η πολυ-πολιτισμικότητα λειτουργεί ουσιαστικά και μόνιμα, ενώ το επεισόδιο θα προβληθεί αύριο Κυριακή στις 9 μ.μ.

Από το Υπουργείο Πολιτισμού αναλυτικά σημειώνεται ότι: «Μια καινούργια σειρά με τον τίτλο "Πολιτισμικές Αλληλεπιδράσεις" ξεκίνησε στο Κανάλι της Βουλής για το σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό.

Το πρώτο ντοκιμαντέρ της σειράς αφιερώθηκε στη Λάρισα, ως παράδειγμα πόλης όπου η πολυ-πολιτισμικότητα λειτουργεί ουσιαστικά και μόνιμα.

Η σειρά περιλαμβάνει ντοκιμαντέρ και συζητήσεις που καθρεφτίζουν τη δυναμική του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού για όλους, χωρίς ανισότητες ή διακρίσεις, και τον διάλογό του με την πολιτιστική κληρονομιά και την καθημερινή ζωή.

Επίσης παρουσιάζει την περιφερειακή πολιτική του ΥΠΠΟΑ και τις αναπτυξιακές προοπτικές της, αναδεικνύει το έργο των δημόσιων πολιτιστικών οργανισμών, τον πολιτισμό για παιδιά και νέους, την πολυπολιτισμικότητα και την πολιτισμική δημοκρατία.

 Τα ντοκιμαντέρ θα προβάλλονται σε πρώτη προβολή κάθε Κυριακή, στις 21.00 και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα, στις 23:00.

Αυτή την Κυριακή, 5/5, στις 21.00 στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων, ενεργοί και δραστήριοι εκπρόσωποι της πολιτιστικής ζωής συζητούν για τον Οργανισμό Βιβλίου και Πολιτισμού που πρόκειται να κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass