Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Αναγνώριση» με τη Γιώτα Φέστα

Αύριο και μεθαύριο στις 9 μ.μ. στο πλαίσιο της Θεατρικής Ανοιξης

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2019 16:00

Την «Αναγνώριση» του Άκη Δήμου, μια ερωτική ιστορία σαν κι αυτές που περνούν πάνω απ' τις ζωές μας και τις σαρώνουν, θα παρουσιάσει η Γιώτα Φέστα αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη στις 9 μ.μ. στο πλαίσιο της Θεατρικής Ανοιξης του Θεσσαλικού Θεάτρου και στο θέατρο «Κώστας Τσιάνος».

Η «Αναγνώριση» είναι η ιστορία μιας προδομένης γυναίκας. Μιας γυναίκας που περιμένει κάθε Πέμπτη απόγευμα έναν άντρα. Ξαφνικά την καλούν για αναγνώριση. Από κει θα ξεκινήσει μια διαδρομή/αναδρομή, που θα την οδηγήσει σε πιο βαθιές αποκαλύψεις, για τον έρωτα αλλά και για την ίδια τη ζωή και τη ζωή της. Μια μοναχική κατάδυση στον βυθό ενός άδοξου έρωτα, μια σκηνική εξομολόγηση χωρίς παραλήπτη, με φόντο την οριστική απουσία του πάθους. Ένας νεκρός άντρας και μια νικημένη γυναίκα, που αναρωτιέται: «Τι θα πει ‘θα σε σκέφτομαι πάντα; Τι άλλο από το θα σε αδικώ ισόβια;’».

 «Ήθελα να γράψω αυτή την ιστορία» σημειώνει ο Άκης Δήμου, «γι’ αυτή τη γυναίκα και γι’ αυτόν τον άντρα, που είναι ανυπόφορα παρών σ' αυτό το έργο, κι ας μη μπορεί να αρθρώσει ούτε λέξη…». Σκηνοθεσία: Φρόσω Μαστρόκαλου. Διάρκεια: 60’

 Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 10 ευρώ, Μειωμένο: Ανέργων-άνω 65 ετών 5 ευρώ.