Το Μουσείο Κατσίγρα γιορτάζει την Τέχνη…

ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΪΟΥ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2019 16:00

Η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα των Μουσείων και διοργανώνει μια δια-καλλιτεχνική βραδιά-γιορτή της τέχνης την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 9 μ.μ., με προσκεκλημένη την ομάδα OFF ART.

Η ομάδα θα συνδέσει καλλιτέχνες και τέχνες υπογράφοντας το defrag και ακροβατώντας ανάμεσα στην κληρονομιά και τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία.

Η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα θα ντυθεί με ήχους από την ευρύτερη ηλεκτρονική ambient και avant garde μουσική παράδοση στο αίθριο του ισογείου, ενώ μέσα στην πολύ πρόσφατα επανασχεδιασμένη μόνιμη έκθεση της Συλλογής Κατσίγρα, performers θα μεταφράσουν σε δράση μιας συνεχόμενης ώρας, τη μαγεία που αποπνέει μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόλογες συλλογές τέχνης της Ελλάδας.

Projection mapping: Αντώνης Μόρας, Λευτέρης Μπατζανούλης, γραφιστικά: Γιάννης Μαρκάτος, κοστούμια: OFF ART/ Fab Jonkers, Θεσσαλικό Θέατρο, χορεύουν στη μόνιμη συλλογή: Μαρία Κυρμά, Λαμπρινή Πολύζου, Βάσω Σουλτούκη, μουσική επιμέλεια: dj Le comte, σκηνοθεσία- χορογραφία: Ρούλα Καραφέρη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1