Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμφωνία αδελφοποίησης χορωδιών

Υπογράφηκε πρωτόκολλο μεταξύ Δήμων Φαρσάλων και Λιβαδιών Κύπρου

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2019 22:38

Στο πλαίσιο της 2ης συνάντησης παιδικών χορωδιών Φαρσάλων, η δημοτική χορωδία Λιβαδιών Κύπρου επισκέφθηκε την πόλη, συνοδευόμενη από κλιμάκιο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, με επικεφαλής τον δήμαρχο Λιβαδιών Μάριο Αρμένη, ώστε να ολοκληρώσει τη δεύτερη φάση αδελφοποίησης, με την «Υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συμφωνίας Αδελφοποίησης» με τη Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων, στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Οι δύο αντιπροσωπείες υπέγραψαν το πρωτόκολλο παρουσία των δύο δημάρχων κ. Άρη Καραχάλιο και Μάριο Αρμένη, του προέδρου ΟΠΑΚΠΑ κ. Κων/νου Δερλού και του προέδρου της δημοτική χορωδίας Φαρσάλων κ. Γιάννη Μαλέτσικα, με τους αντίστοιχους της Κυπριακής αποστολής, ανταλλάσσοντας αναμνηστικά δώρα από τον τόπο τους, κατά το τέλος της αδελφοποίησης.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η εκδήλωση παρουσία πλήθους κόσμου, με τη συμμετοχή του παιδικού τμήματος της δημοτικής χορωδίας Φαρσάλων, της παιδικής δημοτικής χορωδίας Λιβαδειάς και της νεανικής χορωδίας Μ.Σ. "Η ΟΡΕΣΤΙΣ" του Άργους Ορεστικού, καθώς και με την έκτακτη εμφάνιση των δημοτικών χορωδιών των Δήμων Λιβαδιών Κύπρου και Φαρσάλων, υπό την καθοδήγηση των κ.κ. Κων/νου Μάτη, Γιώργου Κοσμίδη, Αργυρώς Χαραλάμπους, Κλεοπάτρας Χρυσοστόμου, όπου όλες οι χορωδίες απέσπασαν θερμό χειροκρότημα από τους παρευρεθέντες.  

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Φαρσάλων κ. Βάιος Νικολάου, οι αντιδήμαρχοι Φαρσάλων κ.κ. Δημ. Μπαμπανίκας, Κων/να Μπένου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Χρ. Παπαγεωργίου, Μαρία Ίφου, Νίκος Γκατζόγιας, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Φαρσάλων κ. Βάια Παύλου και πλήθος κόσμου.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Γ. Γκαντέλου

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα