Μουσικό ταξίδι στη Λατινική Αμερική

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2019 16:40

Οι μουσικές διαδρομές και οι αναζητήσεις της Ανδρικής Χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου Λαρίσης, της ιστορικότερης Χορωδίας που δραστηριοποιείται από το 1931 στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης μας, συνεχίζονται. Στην καθιερωμένη, εαρινή συναυλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, το Σάββατο 18 Μαΐου, στις 8.30 το απόγευμα, η Χορωδία θα ταξιδέψει το φιλόμουσο κοινό, που αναμένεται να κατακλύσει την αίθουσα, στη Λατινική Αμερική, με την πλούσια παράδοσή της σε μουσικούς ήχους και ρυθμούς, τραγούδια και χορούς. Τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες και συνόδεψαν στις παρέες μας, τη διασκέδασή μας, τους χορούς μας και πολλές από τις ιδιαίτερες στιγμές μας.


Ο Μαέστρος του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας Χρήστος Κτιστάκης έκανε τις χορωδιακές και ορχηστρικές επεξεργασίες των τραγουδιών. Τη χορωδία θα συνοδεύει εξαμελές ορχηστρικό σύνολο.
Τα εισιτήρια είναι αριθμημένα, κοστίζουν 5 ευρώ και προπωλούνται στο Ισόγειο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, σύμφωνα με το ακόλουθο Πρόγραμμα:
Σήμερα, ώρες 10 - 1 το πρωί. Μεθαύριο Πέμπτη και την Παρασκευή, ώρες 10 - 1 το πρωί και 6 - 9 το απόγευμα. Σάββατο, Ώρες 10 - 1 το πρωί και το απόγευμα πριν τη Συναυλία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1