«Γοήτευσαν» οι Φίλοι Λαϊκής Παράδοσης στο Βελιγράδι

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2019 16:20

 Πριν από λίγες μέρες επέστρεψε ο Σύλλογος Φίλων Λαϊκής Παράδοσης από ταξίδι στη Σερβία όπου είχε μεταβεί με τη χορευτική του ομάδα.

Ο Σύλλογος ΦΙΛΠΑ εκπροσώπησε τη χώρα μας στις εκδηλώσεις της Ελληνικής Εβδομάδας στο Βελιγράδι δίνοντας δύο ωριαίες παραστάσεις μπροστά σε ένα ενθουσιώδες και φιλικό κοινό παρουσιάζοντας χορούς από την Κρήτη, την Πόλη, τη Σμύρνη, τη Λέσβο και τη Σαλαμίνα, με ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο κ. Γιώργος Τσιπλακούλης. Η άρτια απόδοση του προγράμματος από τους 20 χορευτές του Συλλόγου, με τους δυναμικούς χορούς της Κρήτης και τα οικεία και αγαπημένα ακούσματα των συρτομπάλων, των χασάπικων και των χασαποσέρβικων των άλλων περιοχών, ενθουσίασαν το κοινό και ξύπνησαν τα πολύτιμα αισθήματα της φιλίας, της φιλοξενίας, της χαράς και της γιορτής. Το νήμα που ενώνει τους δύο λαούς ξετυλίχθηκε γρήγορα και οι παραστάσεις στο τέλος μετατράπηκαν σε ελληνικό γλέντι με Ελληνες και Σέρβους να χορεύουν σε ελληνικούς ρυθμούς όλοι μαζί μία παρέα. Ο οργανωτές με ενθουσιασμό ανανέωσαν την πρόσκληση προς τον Σύλλογο για συμμετοχή του σε μελλοντικές εκδηλώσεις.

 Τα πενήντα μέλη που συμμετείχαν στο ταξίδι είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής τους να επισκεφθούν πολλά αξιοθέατα στις όμορφες πόλεις του Βελιγραδίου και του Νόβι Σαντ και να ψυχαγωγηθούν με εξόδους στα καφέ και στα νυχτερινά κέντρα με την υπέροχη θέα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass