Θεατρικό εργαστήρι από τους «Οδοιπόρους»

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ «ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ»

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2019 15:02
Η θεατρολόγος Αγλαΐα Νάκα Η θεατρολόγος Αγλαΐα Νάκα

Θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων θα πραγματοποιήσει το Θέατρο των Οδοιπόρων στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο με «καλεσμένους» τους Βαγγέλη Κολώνα, Ακυ Μητσιούλη και Αγλαΐα Νάκα. Όπως ανακοινώνεται σχετικά από το Θέατρο των Οδοιπόρων: «Οι Βαγγέλης Κολώνας ηθοποιός/σκηνοθέτης και συγγραφέας, Άκυς Μητσιούλης σκηνοθέτης και Αγλαΐα Νάκα θεατρολόγος/σκηνοθέτιδα είναι οι καλεσμένοι της σκηνής μας που θα βρεθούν στο «Χατζηγιάννειο» Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, στο πλαίσιο των εκτάκτων σεμιναρίων από αξιόλογους επαγγελματίες του χώρου του θεάτρου, του προγράμματος σπουδών του Θεατρικού Εργαστηρίου Ενηλίκων.


Ο καθένας τους, θα προσφέρει αφιλοκερδώς ένα τρίωρο σεμινάριο, στους μαθητές των δύο τμημάτων του εργαστηρίου που σχηματίστηκαν από την αρχή και κατά τη διάρκεια της σπουδαστικής χρονιάς και τα μαθήματα αυτών θα ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουνίου.
Συνεργαζόμενοι εκπαιδευτές στην κινησιολογία σκηνής η χορεύτρια/χορογράφος Ζωή Τζιότζιου και στην ορθοφωνία η μουσικός/τραγουδίστρια Χριστίνα Σάκκα. Στον καλλιτεχνικό συντονισμό των δύο τμημάτων του Θεατρικού εργαστηρίου ενηλίκων της σκηνής του Θεάτρου των Οδοιπόρων o ηθοποιός Γιώργος Παπαδόπουλος» αναφέρεται στην ανακοίνωση. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974186545
email: tz7odoiporoi.g@gmail.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

FASHION CITY 15-10
PARKO TON EYXON
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1