Πολιτιστικές εκδηλώσεις από τον «Θετταλό»

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΒΕΡΩΦ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2019 15:00

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αβέρωφ «Ο ΘΕΤΤΑΛΟΣ», με αφορμή τον εορτασμό της Αναλήψεως του Σωτήρος διοργανώνει 6ήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πλατεία Μαρίνου Αντύπα (Αβέρωφ) από σήμερα έως την Πέμπτη 6 Ιουνίου.

Η αυλαία των εκδηλώσεων ανοίγει σήμερα και ώρα 8.30 μ.μ. με τα παιδικά τμήματα παραδοσιακού χορού του Θετταλού και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νίκαιας «Θεόκλητος Φαρμακίδης». Με το πέρας των εκδηλώσεων θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι.

Αύριο Κυριακή 2 Ιουνίου και ώρα 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και Μουσικής στο οποίο θα συμμετέχει το Εφηβικό Τμήμα του Θετταλού και καλεσμένες χορευτικές ομάδες εφήβων από την Ε.Μ.Λ. Φιλιππούπολης και τον Π.Σ. Χάλκης.

Με το πέρας των εκδηλώσεων θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι. Μεθαύριο Δευτέρα 3 Ιουνίου και ώρα 8.30 μ.μ θα εμφανιστούν τα μέλη του τμήματος Μουσικής του Θετταλού καθώς και όλα τα τμήματα Μοντέρνου Χορού.

Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 και ώρα 8.30 μ.μ. θα εμφανιστεί το τμήμα Παραδοσιακού Τραγουδιού του Θετταλού, χορωδίες από το 13ο Γυμνάσιο Λάρισας, τον Σύλλογο Μικρασιατών Λάρισας καθώς και το Εργαστήρι Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής «Μελωδία».

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 και ώρα 8.30 μ.μ. θα εμφανιστούν τμήματα Παραδοσιακών Χορών Ενηλίκων του συλλόγου καθώς και χορευτικές ομάδες από τον Π.Σ. Πλατανουλίων «ο Άγιος Χαράλαμπος», τον Σύνδεσμο Σαρακατσαναίων Ν. Λάρισας «ο Κατσαντώνης» και το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδακίου.

Με το πέρας των εκδηλώσεων θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 και ώρα 9 μ.μ. από τα τμήματα Παραδοσιακών χορών των Ενηλίκων του συλλόγου καθώς επίσης και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βώλακα Δράμας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1