Το «Καφέ Αμάν» στη Λάρισα

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΑΒΑΣ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2019 16:00

 Μία πολλά υποσχόμενη σύμπραξη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Λαρισαίοι την Τρίτη 18 Ιουνίου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ με ώρα έναρξης στις 9.30 μ.μ.

Το Λύκειον των Ελληνίδων παρουσιάζει τους TAKIM στο KΑΦΕ ΑΜΑΝ «Ελληνική Απόλαυσις». Οι ΤΑΚΙΜ, έξι από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες της ελληνικής δημοτικής μας μουσικής, συμπράττουν και καλούν άπαντες στο γοητευτικό μουσικό ταξίδι του Ελληνισμού μέσα στον χρόνο! Για μια μοναδική βραδιά θα ξαναζωντανέψει το Καφέ-Αμάν «Ελληνική Απόλαυσις», σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση που επιμελείται και παρουσιάζει ο Λάμπρος Λιάβας. Σταθμοί του ταξιδιού τα Γιάννενα (με το «Γυαλί-καφενέ»), τα Βαλκάνια (με το «Γκρέτζι-Χάνι»), η Πόλη (με το «Καζίνο της Δέσποινας» στα Ταταύλα), η Σμύρνη (με τις «μπύρες» την Προκυμαία), αλλά και η Αμερική (με τα Καφέ-Αμάν του Κατσαρού και της Μαρίκας στο Σικάγο και τη Νέα Υόρκη).

Ένα συναρπαστικό ψηφιδωτό με χρώματα, ηχοχρώματα, σπάνιο οπτικό υλικό που συνθέτει η βαθιά γνώση του Λάμπρου Λιάβα και η σπουδαία μουσική δεξιοτεχνία και ευαισθησία των ΤΑΚΙΜ που αποτελούν οι: Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος (κλαρίνο), Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι, λαγούτο), Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), Κώστας Μερετάκης (κρουστά) και Γιάννης Πλαγιαννάκος (μπάσο). Μαζί τους, οι εξαιρετικοί τραγουδιστές Γιάννης Νιάρχος και Κατερίνα Τζιβίλογλου και στην αφήγηση η ηθοποιός Δήμητρα Στογιάννη.

Συμμετέχει η χορευτική ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων Λάρισας. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημήτριος Τσιπλακούλης.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση: 13 ευρώ. Στην είσοδο: 15 ευρώ. Παιδικό/Φοιτητικό/Ανέργων: 10 ευρώ.

Η είσοδος επιτρέπεται σε παιδιά άνω των 10 ετών

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Στο Λύκειον των Ελληνίδων Λάρισας (Δήλου 17, Νεράιδα, τηλ. 2410624379, ώρες 19:00-22:00 Τρίτη έως Παρασκευή και Σάββατο πρωί 10 -13:00). Στο βιβλιοπωλείο PROSPERUS (Αθανασίου Διάκου 2, στο κέντρο της Λάρισας πίσω από το ταχυδρομείο). Στο Βιβλιοπωλείο Παπανικολάου (Κύπρου 1).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass