Δωρεά βιβλίων στη Δημοτική Πινακοθήκη

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ 115 ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΕΧΝΗΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2019 16:00

Η κ. Παναγιώτα Παπαγιάννη δώρισε μέσω του Συλλόγου «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα» 115 βιβλία και περιοδικά τέχνης από την προσωπική βιβλιοθήκη των γονιών της, Κικής και Σταύρου Παπαγιάννη, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα με σκοπό τον εμπλουτισμό της Εικαστικής Βιβλιοθήκης.

Η Εικαστική Βιβλιοθήκη της Δημοτικής Πινακοθήκης δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2007 με σκοπό να φιλοξενηθούν τα βιβλία τέχνης που δώρισε ο Γεώργιος Ι. Κατσίγρας αλλά και να μπορούν να αξιοποιηθούν από το κοινό που ενδιαφέρεται γι’ αυτό το υλικό. Η συλλογή περιλαμβάνει 3.000 τόμους από τους οποίους οι 1.170 είναι δωρεάς Κατσίγρα και μπορεί κανείς να βρει αξιόλογα βιβλία ζωγραφικής, γλυπτικής και χαρακτικής τέχνης.

Ο Σύλλογος «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα» από την ίδρυσή του υποστηρίζει έμπρακτα τις δραστηριότητες και το έργο του Μουσείου αποτελώντας σημείο συνάντησης ανοικτό για όλους τους ανθρώπους που αγαπούν την τέχνη και τον πολιτισμό. Η συμβολή όλων, ιδιωτών, οργανισμών και φορέων είναι πάντα ανεκτίμητη ενισχύοντας και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1