Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόταση γάμου στη σκηνή του Κηποθεάτρου

Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ TAEKWONDO Θ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2019 22:12

Ένα πρωτότυπο τρόπο επέλεξε ο Λαρισαίος προπονητής Taekwondo Θάνος Τριανταφύλλου για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μαρία Διαμάντη.

Την περασμένη Παρασκευή στις ετήσιες επιδείξεις της Σχολής Larissa Taekwondo Club στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, στην οποία είναι προπονητής ο 31χρονος Θάνος, στο κλείσιμο της εκδήλωσης ανέβηκαν στη σκηνή όλα τα παιδιά της σχολής και ξαφνικά ύψωσαν ένα πανό που έγραφε «Αυτός είμαι, αυτό είναι το δεύτερο σπίτι μου. Με παντρεύεσαι;». Σαν σκηνή βγαλμένη από ταινία, ο Θάνος γονάτισε βγάζοντας ένα δαχτυλίδι και τότε στη σκηνή έτρεξε η νεαρή Μαρία και συγκινημένη είπε το μεγάλο «Ναι» πέφτοντας στην αγκαλιά όχι μόνο του αγαπημένου τους αλλά και όλων των παιδιών της σχολής. Το ζευγάρι δέχτηκε τις ευχές του ιδιοκτήτη της Σχολής Απόστολου Ιακωβάκη, των προπονητών, των παιδιών αλλά και των δεκάδων Λαρισαίων που παρακολουθούσαν τις επιδείξεις και χειροκρότησαν θερμά τον Θάνο και τη Μαρία, που επισφράγισαν την αγάπη τους με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ν.Π.