Πρεμιέρα για το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Δωματίου Θεσσαλίας

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8.30 μ.μ. ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ-ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 8 μ.μ. ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2019 15:00
Οι διεθνούς φήμης μουσικοί που σήμερα και αύριο θα δώσουν δύο μοναδικά κονσέρτα στη Λάρισα Οι διεθνούς φήμης μουσικοί που σήμερα και αύριο θα δώσουν δύο μοναδικά κονσέρτα στη Λάρισα

Στη Λάρισα θα βρεθούν σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα 8 διεθνούς φήμης μουσικοί από την Αμερική προκειμένου να δώσουν δύο κονσέρτα στο πλαίσιο του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Δωματίου Θεσσαλίας.

Το Φεστιβάλ διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Chamber Music Hellas με έδρα τη Νέα Υόρκη, ενώ οι Θεσσαλοί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επτά μοναδικά κονσέρτα που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα μέχρι και την επόμενη Κυριακή 23 Ιουνίου, το Φεστιβάλ δε, τελεί υπό την Αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Νέας Υόρκης. Πρωταγωνιστές των κονσέρτων θα είναι οι διεθνώς καταξιωμένοι μουσικοί: Lowell Liebermann, Tara Helen O'Connor, Ida Kavafian, Daniel Phillips, Kathy Meng Robinson,Steven Tenenbom, Keith Robinson, William Hobbs. Σήμερα Κυριακή το κονσέρτο θα δοθεί στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, ενώ αύριο Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στο Λαογραφικό Μουσείο Λάρισας. Θα ακολουθήσουν την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στο Κουρσούμ Τζαμί Τρικάλων, στις 19 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. στο «La Veranda» Xenia Hotel, Πορταριά, στις 20 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στην Αγία Μαρίνα στον Κισσό Πηλίου, στις 21 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου και στις 23 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. στον Αγιο Νικόλαο Πορταριάς.

Η είσοδος είναι δωρεάν με προκράτηση θέσεων στον ιστότοπο www.chambermusichellas.org

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα πραγματοποιηθούν masterclasses στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και Βόλου από τους σπουδαίους μουσικούς. Σχετικές πληροφορίες στα ωδεία Λάρισας και Βόλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MENOYME SPITI

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1