Πολιτιστικό διήμερο στα Πυροβολικά

Στις 27 και 30 Ιουνίου στην πλατεία Ελευθερίας

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2019 15:02

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυροβολικών Λάρισας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Λαρισαίων και την 4η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας, την ετήσια εκδήλωση του συλλόγου «Πολιτιστικό 2ήμερο 2019», στις 27 και 30 Ιουνίου, με μουσικοχορευτικά και θεατρικά δρώμενα.

Η μουσικοχορευτική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυροβολικών «4ο Σεργιάνι στην Παράδοσή μας» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιουνίου και ώρα 9.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας Λάρισας. Τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου (ενηλίκων και παιδικά), θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς από τις περιοχές της Θεσσαλίας, της Θράκης, του Πόντου και νησιών του Αιγαίου (Κυκλάδων, Κεντρικού και Βόρειου Αιγαίου), με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας, που την απαρτίζουν οι καταξιωμένοι μουσικοί: Βασίλης Μπαλογιάννης, Σάκης Καρακώστας, Κώστας Παπαδημητρίου, Νίκος Μουτσέλος, Γιώργος Μαγαλιός και Θεόδωρος Κυριλίδης. Την εκδήλωση πλαισιώνει και η χορωδία του συλλόγου, με την ερμηνεία παραδοσιακών τραγουδιών. Η βραδιά θα κλείσει με γλέντι για όλους τους παρευρισκομένους.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου και ώρα 9.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας Λάρισας θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση. Συγκεκριμένα η θεατρική ομάδα του συλλόγου Πυροβολικών Λάρισας «Δεν έχω χρόνο», παρουσιάζει το έργο του Δημήτρη Ψαθά «Φωνάζει ο κλέφτης», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Παλάγγα, συνεχίζοντας για 3η χρονιά την προσφορά της στα πολιτισμικά δρώμενα της πόλης μας.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

FASHION CITY 15-10
PARKO TON EYXON
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1