Επιτυχημένη χορωδιακή συνάντηση στον Αμπελώνα

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΑΡΩΓΗ»

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2019 16:09

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία, στον χώρο του ρολογιού, στον Αμπελώνα, η εκδήλωση των παιδικών χορωδιών, με πρωτοβουλία του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Αρωγή».

Στη εκδήλωση συμμετείχαν η νεοσύστατη παιδική χορωδία του συλλόγου και η παιδική χορωδία του Δήμου Ελασσόνας. Τη διεύθυνση και διδασκαλία των χορωδιών είχε η Ευλαμπία Ντούλα. Στο πιάνο συνόδευσε ο Παναγιώτης Μπαλανίκας.

Τα παιδιά των δύο χορωδιών ένωσαν τις δυνάμεις τους και χάρισαν στους θεατές μια όμορφη βραδιά, με τραγούδια από το σύγχρονο ελληνικό ρεπερτόριο που όλοι αγαπάμε και σιγοτραγουδάμε…

Τραγούδια από καταξιωμένους συνθέτες όπως ο Μ. Χατζιδάκις, ο Γ. Χατζηνάσιος, ο Μ. Θεοδωράκης, ο Σ. Ξαρχάκος, ο Σ. Κραουνάκης και τραγουδημένα από γνωστούς ερμηνευτές, όπως ο Λ. Μαχαιρίτσας, ο Δ. Τσακνής, η Α. Πρωτοψάλτη, ο Γ. Μπιθικώτσης, η Α. Βουγιουκλάκη κ.ά., με στίχους που «μιλάνε» στις ψυχές όλων, που υμνούν τον έρωτα, τις αξίες της ζωής, που αγγίζουν τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα και κάνουν τον θεατή - ακροατή να ταξιδέψει σε όμορφους κόσμους μέσω της ποίησης.

Μιλώντας στην «Ε» ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Κουκούλης ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και συνέχισε: «υποσχόμαστε η εκδήλωση αυτή να καθιερωθεί και να γίνεται κάθε χρόνο στον όμορφο Αμπελώνα με τη συμμετοχή περισσότερων χορωδιών.

Καλούμε όλα τα παιδιά του Αμπελώνα, μικρά και μεγάλα, που αγαπούν τη μουσική και το τραγούδι να πλαισιώσουν από τον Σεπτέμβριο την Παιδική Χορωδία και τη Χορωδία Ενηλίκων.

*Οι φωτογραφίες είναι από τον Δημήτρη Γκουγκοστάμο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass