Πρακτικά του 3ου Ιστορικού Συνεδρίου Ραψάνης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2019 16:06

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης των Πρακτικών του 3ου Ιστορικού Συνεδρίου «Ο Τόπος και οι Άνθρωποι», το οποίο διεξήχθη στη Ραψάνη τον Ιούλιο του 2018, σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και υπό την αιγίδα του Δήμου Τεμπών, ο οποίος και χρηματοδότησε την έκδοσή τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Ραψάνη την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Ραψάνης. Την παρουσίαση των Πρακτικών θα κάνουν ο κ. Χρήστος Ντάμπλιας, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ο κ. Κώστας Θεοδωρόπουλος, Γραμματέας του Ομίλου Φίλων της Θεσσαλικής Ιστορίας και η κ. Αρχοντούλα Αναστασιάδου, Αρχαιολόγος.

«Οι τοιχογραφίες στη Μονή των Αγίων Θεοδώρων, ένα ανοικτό βιβλίο». Μετά το πέρας της παρουσίασης των Πρακτικών, ο Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης παρουσιάζει φωτογραφίες των τοιχογραφιών, με στόχο την ανάδειξη των χαρακτηριστικών θεμάτων που καταδεικνύουν τη σημαντικότητα του μνημείου.

Οι φωτογραφίες είναι του αρχιτέκτονα Βασιλείου Τσολάκη, με την ευγενική παραχώρηση του οποίου βρίσκονται στο αρχείο του Μορφωτικού Συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MENOYME SPITI

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1