Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πληθώρα εκδηλώσεων «Με θέα το Αιγαίο»

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2019 15:01

Ανοίγει τις πύλες του σήμερα Πέμπτη το φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο» που διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα παράλια του νομού. Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, αθλητικές δραστηριότητες και παιδικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά μέχρι και την Κυριακή 28 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει στις 8 μ.μ. εγκαίνια της Έκθεσης Σύγχρονης Τέχνης στη Βελίκα, στο Θέατρο Θάλασσας, με τίτλο : «What a beauty...!». Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Μπόρις Γεωργιτσέλη, Χρήστος Λάσκαρης, Βασιλική Μπασδέκη, Ελεάννα Πάνου, Δήμητρα Ρασάικου, με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, υποβρύχιας φωτογραφίας και κεραμικά γλυπτά. Την επιμέλεια έχει η κ. Μάρθα Αρταπυρίδου. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό μέχρι και την Κυριακή 28 Ιουλίου.

Στις 9 το βράδυ στον ίδιο χώρο θα γίνει η προβολή του ντοκιμαντέρ της Αθηνάς Κρικέλη «MT OLYMPUS THE CREATION».

Το ντοκιμαντέρ έγινε με τη σκηνοθετική επιμέλεια και εποπτεία της σκηνοθέτιδας και δημοσιογράφου Αθηνάς Κρικέλη και του Δημήτρη Ζησόπουλου. Το σενάριο υπογράφει η σκηνοθέτης και είναι βασισμένο στη 10χρονη έρευνα στον Όλυμπο της γεωλόγου Dr. Annie Rassios. Την αφήγηση κάνει ο Ντέιβιντ Ουάσινγκτον η επίσημη φωνή του National Geographic και την μουσική υπογράφει ο Γιώργος Χατζής.

Στις 9 το βράδυ στην Ανάπλαση θα εμφανιστεί η ορχήστρα Λαϊκής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Αύριο Παρασκευή, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

8μ.μ. Βελίκα, Θέατρο Θάλασσας, παιδική παράσταση «Μικροί Ήρωες» της Δήμητρας Μπαράτση με συμμετοχή κλοουν, μάγων και ξυλοπόδαρων.

9μ.μ. Καστρί Λουτρό, παράσταση Χορίαμβου. Ο σύλλογος παρουσιάζει την «Ρεμπέτικη παρέα στη κατοχή» σε μια διαδραστική μουσικοχορευτική παράσταση που έγραψε, σκηνοθέτησε και χορογράφηση ο Νίκος Σαμαρίνας και βασίζεται σε τραγούδια που τραγουδιόνταν στα χρόνια της κατοχής.

9μ.μ. Ομόλιο, Θέατρο Τεμπών Θεσσαλικό Θέατρο «Το χώμα βάφτηκε κόκκινο»

9μ.μ. Θέατρο Αιγάνης συναυλία Ρίτας Αντωνοπούλου

9μ.μ. Μεσάγγαλα, στη κεντρική εξέδρα παράσταση Καραγκιόζη.

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα