Η Μαρινέλλα και ο Κώστας Μακεδόνας στη Λάρισα

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Η ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2019 16:00

Μία ξεχωριστή μουσική παράσταση, με μία… τετράδα σπουδαίων ερμηνευτών θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το λαρισαϊκό κοινό την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο AEL FC Arena και ώρα 9.30 μ.μ.

Η μουσική έχει πολλές καταγωγές αλλά πάντα ο τόπος της είναι ένας για όλους. Την κοινή αυτή ρίζα, ανεξαρτήτως προελεύσεως, έρχονται να μας θυμίσουν τέσσερις καλλιτέχνες, με διαφορετική πορεία ο καθένας. Δύο Θεσσαλονικείς, μία Κύπρια και μία Ελληνοσουηδέζα.

Πρόκειται για τη Μαρινέλλα, τον Κώστα Μακεδόνα, την Ήβη Αδάμου και την Έλενα Παπαρίζου, που ενώνουν τους διαφορετικούς μουσικούς τους ήχους, προσφέροντας μια παράσταση υψηλών προδιαγραφών, με κοινό στόχο να ανοίξουν τα σύνορα της μουσικής.

Τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, τη Μαρινέλλα. Αν το ελληνικό τραγούδι ήταν βιβλίο, το κεφάλαιο «Μαρινέλλα» θα ήταν ένα από τα σπουδαιότερα και πλέον πολυσέλιδα. Η σπουδαία αυτή ερμηνεύτρια, με τη σαρωτική και συγκλονιστική παρουσία της, είναι ένα σύμβολο δύναμης, θέλησης και δημιουργίας και αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο για τις νεότερες γενιές.

Ο Κώστας Μακεδόνας, είναι αναμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του. Στα τριάντα χρόνια της μουσικής του διαδρομής, έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει «υψηλές πτήσεις» τόσο στον εναέριο όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο και έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών.

Η Ήβη Αδάμου ξεκινώντας τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην μουσική περίπου στα 16 της χρόνια, έχει καταφέρει, με πολύ προσεκτικές επιλογές, να ξεχωρίσει στον χώρο του μουσικού θεάματος και του θεάτρου.

Την παράσταση συμπληρώνει με την μοναδική παρουσία της η Έλενα Παπαρίζου, η number one diva της pop στην Ελλάδα και η γυναίκα καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα βραβεία και διακρίσεις την τελευταία δεκαπενταετία. Οι δίσκοι της μετράνε εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις παγκοσμίως ενώ κατά καιρούς έχει κατακτήσεις με τις επιτυχίες της τα charts πολλών ευρωπαϊκών χωρών.

Την ξεχωριστή αυτή μουσική παράσταση - έπειτα από τις sold out εμφανίσεις της σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα - θα πλαισιώνει πολυμελής ορχήστρα με πολύ σπουδαίους μουσικούς.

Τιμή εισιτηρίου 17 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass