Η βραδιά των Σαρακατσαναίων

ΤΟ 10ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΡΑ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2019 19:49

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 10ο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων Επαρχίας Αγιάς, την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019, στην Ανάβρα Αγιάς.

Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με σαρακατσάνικα ακούσματα από τους Γιάννη Γκόβαρη, Γιάννη Τσιάτσιο και Τάκη Μπέσα στο τραγούδι, συνοδευόμενοι από τους μουσικούς, Τσουμάνη Αλέξανδρο (στο κλαρίνο), Ρούμπο Θάνο (στο βιολί), Κώστα Παπαδημητρίου (στο λαούτο), Θοδωρή Γκόβαρη (στα κρουστά). Τα δύο χορευτικά τμήματα του συλλόγου Σαρακατσαναίων Αγιάς παρουσίασαν σαρακατσάνικους χορούς, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Δημητρίου Σαμουρέλη και απέσπασαν θερμότατο χειροκρότημα για την αρτιότητα της εμφάνισής τους. Στην εκδήλωση συμφωνα με ανακοίνωση των οργανωτών παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γεώργιο Μουτσιάνα, ο αντιπεριφεριάρχης κ. Γεώργιος Λαδόπουλος, ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Ανάβρας κ. Γρ. Μπουρντένας, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πηνειού κ. Δημ. Τσιούρης, το Δ.Σ του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Ν.Λάρισας « Ο Κατσαντώνης», πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Σαρακατσαναίων Ν. Μαγνησίας, Ν.Τρικάλων, Ευξεινούπολης, μέλη των Δ.Σ. των πολιτιστικών Συλλόγων Πετρωτού Δομοκού, ΜΕΣ Λιβαδακίου Λάρισας, Ελάτειας Λάρισας, Γυναικών Γερακαρίου Αγιάς, Ραχούλας Λάρισας.

Φωτ.: Αλέξ. Παπαγεωργίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass