«Φεστιβάλ Πάου» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΟΝΗ ΠΑΟΥ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2019 16:11

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας οργανώνει και φέτος το «Φεστιβάλ Πάου», με πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις, το χρονικό διάστημα από 20 έως 27 Αυγούστου, στο Συνεδριακό και Πολιστιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, (Παλαιά Μονή Πάου, Αργαλαστή Πηλίου).

Στο πλαίσιό του θα υπάρξουν παρουσιάσεις δίσκων και πρώτες εκτελέσεις, πρωτότυπες συνυπάρξεις, συνδυασμοί απλών και περίπλοκων μουσικών δράσεων.

Καλλιτέχνες διεθνούς απήχησης θα αφήσουν τη μουσική τους κατάθεση στο ιδιαίτερο περιβάλλον στο οποίο φιλοξενείται το φεστιβάλ και είναι οι εξής: Νότης Μαυρουδής, Σαβίνα Γιαννάτου, Γεωργία Συλαίου, Σάκης Παπαδημητρίου, Σίμος Παπάνας, Κυριάκος Γκουβέντας, Γιώργος Δημητριάδης, Αντώνης Ανισέγκος, James Wylie, Θόδωρος Κοτεπάνος, Γεωργία Βεληβασάκη, Γιώργος Τοσικιάν, Δημήτρης Γασπαράτος, Κώστας Μακρυγιαννάκης, Δημήτρης Δεμίρης, Ανδρέας Ζιάκας, Ιάσονας Ιωάννου, Δημήτρης Τίγκας, Έλενα Κρασάκη, Γιώργος Κλουτζός, Θύμιος Ατζακάς, Θόδωρος Πατσαλίδης, Παύλος Γεωργιάδης, Κατερίνα Δούκα, Σταμάτης Πασόπουλος, Σάκης Κοντονικόλας, η αφηγήτρια Ανθή Θάνου και η εικαστικός Βασιλική Κοσκινιώτου.

Φέτος για πρώτη φορά το Φεστιβάλ Πάου θα επισκεφθεί στις 25 Αυγούστου μια άλλη πολιτιστική εστία του Πηλίου, το Θέατρο Αλώνι, στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας. Θα υπάρξει ακόμη, μια ευρύτερη συνάντηση των Μουσικών Συνόλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με φοιτητές και απόφοιτους του Π.Θ. στις 24 Αυγούστου, με ενδεικτικές γεύσεις από τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι συνοδευόμενα από συνοδοιπόρους και ερευνητές του συνθέτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass