Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Το βαλς με τα παραμύθια» της Κάρμεν Ρουγγέρη στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 9 μ.μ.

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2019 16:06

Η Κάρμεν Ρουγγέρη και ο θίασός της ταξιδεύουν και αυτό το καλοκαίρι στις γειτονιές της Ελλάδας με το έργο «Το βαλς με τα παραμύθια». Στη Λάρισα η παράσταση θα ανέβει τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρα 9 μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Σκοπός μας της παράστασης είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τον πατέρα του βαλς, τον Γιόχαν Στράους και την υπέροχη μουσική του. Γι’ αυτό και επιλέχθηκαν έξι παραμύθια που ντύθηκαν με τις μελωδίες και τα τραγούδια του Γιόχαν Στράους!

Όμως η επιλογή των παραμυθιών δεν έγινε τυχαία. Η σκέψη ήταν να αφηγηθούμε ιστορίες, καθεμιά από τις οποίες θα βοηθούσαν να αναδειχθούν αξίες της ζωής όπως η αγάπη, η συνέπεια, η εντιμότητα, η συνεργασία, η υπευθυνότητα και η καλοσύνη.

Τα παραμύθια που επιλέχθηκαν να ντύσει η μουσική του Γιόχαν Στράους είναι «Ο Βασιλιάς Κοκκινοτρίχης», «Η βασιλοπούλα και ο βάτραχος», «Ο σπόρος του αυτοκράτορα», «Οι μουσικοί της Βρέμης», «Ο Πινκ και η Πονκ» και η «Χρυσή Χήνα».

Η παράσταση έχει παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια – προβολές – μαγικούς φωτισμούς – πλούσιες χορογραφίες και υπέροχους ηθοποιούς που παίζουν, χορεύουν και τραγουδούν, καταθέτοντας την ψυχή τους σε κάθε παράσταση.

Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά):

Χάρης Αγγέλου, Αθηνά Δημητρακοπούλου, Μάιρα Γεωργάρου, Ιουστίνα Μάτσιασεκ, Γιάννης Νικολάου, Νικόλας Παπακωνσταντίνου, Ορφέας Τσαρέκας.

Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες με διάλειμμα.

Εισιτήρια:

Γενική είσοδος 10 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr