«Στηρίζουμε τα χωριά της επαρχίας μας»

Δήλωσε η Στέλλα Μπίζιου στη Γιορτή Πίτας Τσαριτσάνης

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2019 16:37

«Κάθε καλοκαίρι διατρανώνεται στα χωριά μας η ανάγκη και η επιθυμία του Έλληνα να βρεθεί στον τόπο του, διατηρώντας με αυτό τον τρόπο τα ήθη και τα έθιμα που μεταλαμπαδεύονται στις νέες γενιές.

Ενθαρρυντική είναι η δραστηριοποίηση των τοπικών συλλόγων και συνάμα η παρουσία και η συμμετοχή νέων στα πολιτιστικά δρώμενα της ελληνικής υπαίθρου, ιδιαίτερα των συλλόγων των δραστήριων γυναικών που αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία οργάνωσης τόσο επιτυχημένων εκδηλώσεων». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων η βουλευτής της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου στη Γιορτή Πίτας των Συλλόγων Γυναικών της Συκαμινέας και της Τσαριτσάνης του Δήμου Ελασσόνας.

Ανάμεσα σε πλήθος κόσμου γεύτηκε τα τοπικά εδέσματα φτιαγμένα με το μεράκι των γυναικών των χωριών, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς συντοπίτες της που της ευχήθηκαν για ακόμη μία φορά καλή θητεία στο κοινοβουλευτικό της έργο.

Η κ. Μπίζιου τέλος ευχαρίστησε για το κάλεσμα και κατέληξε: «Στηρίζουμε τις προσπάθειες των τοπικών φορέων και συλλόγων και τους θέλουμε αρωγούς στο έργο μας για την τουριστική ανάπτυξη του νομού μας. Είναι ευθύνη μας να υλοποιήσουμε το κυβερνητικό σχέδιο που ενέκριναν οι πολίτες ώστε να στηρίξουμε τα χωριά της επαρχίας μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass