Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νοσταλγική βραδιά με μελωδίες στο Διαχρονικό

Μάγεψε η εμφάνιση της Μαργαρίτας Τσουκαρέλα στην εκδήλωση για το αυγουστιάτικο φεγγάρι

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2019 19:59

Μία όμορφη ρομαντική βραδιά υπό το φως του φεγγαριού στον πανέμορφο χώρο του κήπου του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας έζησαν χθες βράδυ οι Λαρισαίοι.

Η διεθνούς φήμης σολίστ λυρικής Μαργαρίτα Τσουκαρέλα πρωταγωνίστησε σε μια εξαιρετική μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Destination Moon» ενταγμένη στον κύκλο εκδηλώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού για την Πανσέληνο του Αυγούστου: «Στο Φως του Φεγγαριού».
Η Λαρισαία ερμηνεύτρια παρουσίασε με καθηλωτικό και θεατρικό τρόπο τραγούδια από όλο τον κόσμο. Ερμηνεύσε jazz, musical, swing, klezmer, tango, bossa nova, pop και μουσικές μελωδίες από τα salons και τα cabaret των δεκαετιών του ’20, ’30, ’40, ’50 και ’70. Το κοινό απόλαυσε τραγούδια των Antonio Carlos Jobim, Jule Styne, Burt Bacharach, Mάνου Χατζιδάκι, Γιώργου Χατζηνάσιου, Yves Montand, Edith Piaf, Marilyn Monroe, καθώς και συνθέσεις της ίδιας της Μαργαρίτας (‘Rose of Eden’, ‘Promises’). Στην παράσταση, που επενδύθηκε με πρωτότυπα video projection/mapping της Χριστίνας Τζιουβάρα και του Βαγγέλη Αντωνόπουλου, συμμετείχε και η χορεύτρια Βίβιαν Γουγουλιά, ενώ στο πιάνο συνόδευε ο γνωστός Θεσσαλονικιός μουσικός της τζαζ Χρήστος Δίγκας. Ήταν μια όμορφη βραδιά γεμάτη ρομαντισμό και μελωδίες, που μάγεψε το κοινό της πόλης το οποίο χάρισε στους συντελεστές της παράστασης θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα. Την παράσταση οργάνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου.

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα