Γιορτή Κρασιού και Αμπελιού Ραψάνης

Το διήμερο 30 και 31 Αυγούστου

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2019 15:41

Το διήμερο 30 και 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί φέτος η καθιερωμένη Γιορτή Κρασιού και Αμπελιού Ραψάνης. Η γιορτή θα γίνει στον χώρο της Αγίας Τριάδας στην είσοδο του χωριού με ώρα έναρξης 9 το βράδυ.

Την τιμητική του θα έχει το ξακουστό παγκοσμίως κρασί Ραψάνης που θα προσφέρεται δωρεάν στους επισκέπτες. Την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων την Παρασκευή 30/8 στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς θα είναι με την παραδοσιακή ορχήστρα του Νίκου Τζουκόπουλου στο κλαρίνο και τους Σούλα Δέλιου - Χρήστο Αγριόδημο τραγούδι. Το Σάββατο 31/8 ο Μιχάλης Παπαματθέου, με τους Γ. Βράντζα, Λ. Μόσιο, Θ. Λάττα, Σ. Ζεϊμπέκη, Χ. Κιτσόπουλο σε έντεχνα, λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια. Στο χώρο θα υπάρχουν περίπτερα των τοπικών φορέων, καθώς και περίπτερα με εδέσματα και ψησταριές. Τη διοργάνωση ανέλαβε ο Δήμος Τεμπών- ΔΟΠΑΠΕΠΤ, η Τοπική Κοινότητα Ραψάνης, μαζικοί φορείς της περιοχής, ενώ συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας. Χορηγοί κρασιού οι Ε. Τσάνταλης, Κτήμα Λιάπη και Οινοποιία Χρυσοχόου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass