ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:

Συνεργασία με τον Μορφωτικό Τσαριτσάνης

Δημοσίευση: 11 Νοε 2019 16:52

Επίσκεψη στον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα πραγματοποίησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χάρης Νούσιας και τα μέλη κ. Πόλλυ Γκουγκουλούλη και κ. Νίκη Παδιώτη ενημέρωσαν τον δήμαρχο για τις πλούσιες δράσεις του συλλόγου και τα τμήματα που βρίσκονται σε λειτουργία (τμήμα χορωδίας, τμήματα χορού παιδιών και ενηλίκων, τμήμα μουσικής για την εκμάθηση μουσικών οργάνων και θεωρίας). Αναφορά έγινε επίσης στην πολύ σημαντική λαογραφική συλλογή του συλλόγου, που στεγάζεται στο παραδοσιακό κτίριο του “Δεσποτικού”.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Διονύσης Κουρουμπίνας, δημοτικός σύμβουλος της Δ.Ε. Τσαριτσάνης.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας μετά τη συνάντηση δήλωσε: “Ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης έχει μακρά ιστορία και πλούσια δράση στον χώρο του πολιτισμού και της κοινωνικής προσφοράς. Στο πλαίσιο της στήριξης των φορέων πολιτισμού ο Δήμος Ελασσόνας θα βρεθεί κοντά στον Σύλλογο και θα προσφέρει κάθε αναγκαία συνδρομή”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1