Οι Φίλοι Συμφωνικής εκδράμουν στην Αθήνα

ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ «ΝΤΟΝ ΚΑΡΛΟ»

Δημοσίευση: 15 Νοε 2019 16:50

O Σύλλογος Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας προγραμματίζει μετάβαση στη Χριστουγεννιάτικη Αθήνα, στις 13 και 14 Δεκεμβρίου, για να παρακολουθήσουν τα μέλη και οι φίλοι του, την όπερα «Ντον Κάρλο» του Τζουζέπε Βέρντι στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με τον Μαρσέλο Πουέντε στον ρόλο του Ντον Κάρλο και τον Δημήτρη Πλατανιά στον ρόλο του Ροδρίγου, με την ορχήστρα, τη χορωδία και μονωδούς της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Πρόκειται για μια μεγαλόπρεπη όπερα γεμάτη εντυπωσιακές άριες, ντουέτα και επιβλητικά σύνολα. Ταυτόχρονα όμως και για ένα έργο με βαθιά ανθρώπινους χαρακτήρες, οι οποίοι αγωνίζονται να ισορροπήσουν ανάμεσα στα συναισθήματά τους και στο καθήκον.

Παράλληλα θα επισκεφθούν τη Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Θα επισκεφθούνε επίσης το Μουσείο του ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στο οποίο εκτίθενται 180 έργα και αντικείμενα τέχνης που χρονολογούνται από την περίοδο 1880-1980, έργα ξένων αλλά και Ελλήνων καλλιτεχνών όπως των Ελ Γκρέκο, Βαν Γκογκ, Σεζάν, Πικάσο, Γκογκέν , Μονέ αλλά και ένα άξιο δυναμικό της ελληνικής καλλιτεχνικής παραγωγής όπως των Μυταρά, Φασιανού, Μόραλη, Τέτση, Παρθένη, Τσαρούχη, Χατζηκυριάκου-Γκίκα και άλλων. Γαλλικά έπιπλα και αντικείμενα τέχνης που χρονολογούνται από τον 18ο αιώνα, αλλά και κινέζικα αντικείμενα τέχνης από νεφρίτη και πορσελάνη.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να το δηλώσουν το συντομότερο δυνατόν στα τηλέφωνα: 2410-233.998 και 6977-046.516.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass