Παρουσιάζεται το περιοδικό «ΛεξΩτεχνίες» του ΠΟΚΕΛ

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2019 16:04

Παρουσιάζεται την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο, με ελεύθερη είσοδο, το 1ο τεύχος του νέου, ετήσιου περιοδικού, του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας: «ΛεξΩτεχνίες», σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού κι Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Το περιοδικό περιέχει ποιήματα, διηγήματα, άρθρα και εικαστικές δημιουργίες καλλιτεχνών, ενώ καταγράφονται και οι δράσεις του Συλλόγου. Στις σελίδες του παρουσιάζονται Λαρισαίοι κυρίως συγγραφείς και ποιητές και αποτυπώνονται οι λογοτεχνικές αναζητήσεις των εκπαιδευτικών της περιοχής.

Το τεύχος είναι αφιερωμένο στον ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη και στη Γιώτα Φώτου, συγγραφέα, εκπαιδευτικό, πρώην μέλος του ΔΣ του ΠΟΚΕΛ, που έφυγε πρόωρα από κοντά μας. Την εκδήλωση παρουσίασης θα πλαισιώσει μουσικά, η Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Γιάννουλης, με μαέστρο τη Δήμητρα Τσερώνη.

Υποστηρικτής ενημέρωσης είναι η επιστημονική ομάδα «Modern gr Writers», ενώ θα απευθύνουν χαιρετισμό ο πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Λάρισας Μιχάλης Τζιατζιάς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κων. Κούμας» Δημήτρης Παπαποστόλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας Νίκος Παναγιώτου, ο συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου στο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας Αναστάσιος Δαραράς και ο πρόεδρος του ΠΟ.Κ.Ε.Λ. Αργύρης Γιουρούκης.

Επιμέλεια - παρουσίαση: Χρύσα Μαστοροδήμου, εκπαιδευτικός, λογοτέχνιδα, αρχισυντάκτρια τεύχους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1