Βιβλίο-ύμνος στη ζωή…

ΤΟ «Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ» ΤΗΣ ΛΙΑΣ ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2019 16:00

Ένα βιβλίο-ύμνος στη ζωή παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος». Ο λόγος για το «Ο καρκίνος, οι γενναίοι φίλοι μου κι εγώ» της Λίας Γκουντρουμπή που περιέχει προσωπικά, αλλά και βιώματα φίλων της κ. Γκουντρουμπή από τη μάχη με την ασθένεια.

Οι Λαρισαίοι που κατέκλυσαν το θέατρο παρακολούθησαν μια άκρως ενδιαφέρουσα βιβλιοπαρουσίαση με αλήθειες που συγκινούν, προκαλούν γέλιο, αισιόδοξο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως βιβλίο αυτοβελτίωσης. Με μηνύματα για όσους νόσησαν/νοσούν, για όσους έχουν φίλους που νόσησαν/νοσούν αλλά τελικά και όλους. Για κάθε αναγνώστη που μέσα στην καθημερινότητα ξεχνά να ζει. Ανάμεσα σε άλλα η συγγραφέας τόνισε ότι «Υπάρχουν πράγματα στη ζωή μας στα οποία εμείς οι άνθρωποι δίνουμε πολύ μεγαλύτερη σημασία από αυτή που πρέπει. Ενώ άλλα σημαντικά που αξίζουν να τους δώσουμε σημασία τα αναβάλλουμε συνεχώς για αργότερα. Μόνο που στην πραγματικότητα αυτό το αργότερα δεν ξέρεις αν θα υπάρξει. Έμαθα, προσπαθώ δηλαδή, είναι μια συνεχής προσπάθεια αυτό, να δίνω σε καθετί τη σημασία που πρέπει». Για το βιβλίο μίλησαν η διευθύντρια του Θεσσαλικού Θεάτρου Κυριακή Σπανού, η καθηγήτρια Αγγλικών Καλλιόπη Ρεβήσιου και ο έμπορος Νίκος Θεμελής, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Δημήτρης Φύσσας. Συντόνιζε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Βουλάγκας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βασίλης Πινακάς, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Σούλτης, Γιάννης Αλεξούλης, Ντίνος Διαμάντος, δημοτικοί σύμβουλοι, η διευθύντρια του Λαογραφικού Μουσείου Φανή Καλοκαιρινού, η διευθύντρια της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας Αννυ Ψάρρα, ο «βιογράφος» της Λάρισας κ. Νίκος Παπαθεοδώρου και πάρα πολύς κόσμος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass